gaste adlı üyeden alıntı

Webmasterler için bir hizmet sunmayı planlıyorsanız hosting ve domain hediyesi haricinde hiçbir şey bu insanları mutlu etmez. Flash disk falan hikaye. Hosting ve domain harici kampanya düşünmeyin bile. Sektörünüz neyse onun üzerine yoğunlaşın. Kimse kasapta cikolata hediyesi var diye o kasaba gitmez. Kasapta indirim var veya %25 daha fazla veriyor diye gider.


Yandexer adlı üyeden alıntı

Bence 2-3 bin tl ye 500 adet usb bellek hediyeli ve uygun fiyatlı hosting kampanyası oluşturup kalan paraya da wmaraci.com ve google adsense gibi alanlarda kampanyanın reklamını vermeniz en iyisi olucaktır. :)


moris adlı üyeden alıntı

osmangokcay mükemmel bir önerisi sunmuş zaten. Godaddy ye vs kazandırılacağına siz böyle bir kampanya yapın size kazandıralım. Flash bellek vb şeyler belki çok çekici gelmeyebilir ama bu fikir kesinlikle iş görür, 1 ₺ değil 5-6 ₺ bile yapsanız iyi bir müşteri portföyü oluşturabilirsiniz bana kalırsa.


fortehk adlı üyeden alıntı

Bunların yerine yukarı da HamdiCetin ninde dediğine ekstra olarak, atıyorum bir yılık Hosting ve domain paketi alana, o domain isminin basılı olduğu flash bellek, kupa bardak vs. gibi bir kampanya yaparsanız işin içine şans faktörü girmediği için daha sempatik ve cezbedici olabilir ekstra olarak hediyelerin bir köşesine kendi logonuzu basıp 2. bir reklam daha yapmış olursunuz.


karabag48 adlı üyeden alıntı

Yararlı olur denemmekte fayda vardır. :)


xsyasarxs2 adlı üyeden alıntı

İçerik ne kadar bol ve çeşit ne kadar fazla olursa o kadar ilgi çekicektir 2. kategori bence daha ilgi çekici. ve güzel bir psd çalışması ile bu hediyeler kullanıcıya çok güzel gösterilebilir


değerli yorumlarınız için teşekkürler. fikirlerinizi notlarımız arasına aldık.