Shooter adlı üyeden alıntı
Arkadaşın da dediği gibi adsense reklam vermez. İyi bir şekilde baclink ve seo çalışması yapman gerek kelimelerde yükselmen gerek. Şu an reklam almayı deneme bence biraz otursun site sonra aramalarda çıksın. Zaten reklam da gelir link kısaltma vb. yaparsın kazanırsın ama ilk olarak seo backlink çalışmasına asıl derim.
Dediğinizi yapmaya çalışıcam teşekkür ederim öneriniz için :)
KayfeBilişim adlı üyeden alıntı
Bence buna para harcamak yerine yasal bir site açıp makale almanız daha doğru olur. Özgün içerik ve biraz sabırla hem doğru dürüst kazanç sağlamak için Adsense alabilirsiniz. Hemde google sizi sever diye düşünüyorum.
O işe girdik ama tutunamadık istediğimiz algıyı yaratamadık diyelim
gaste adlı üyeden alıntı
Siteni geliştirmenin en iyi yolu; sen nasıl diğer sitelere girdiğinde bu ne biçin site diyip çıkıyorsan ve kendince yorumlar yapıyorsan, kendi siten için de aynı şeyleri gözlemle. Ben yaptım bana göre çok güzel deme hep eksiklerini ara.. İnsanlar ne görmek ne bulmak ister araştır. Kendin ol kendice yaz zaten gelişecektir.
Evet böyle düşünürsek birşey çıkara biliriz teşekkürler :)
Yıldırım adlı üyeden alıntı
Websitenize girerken anti virüsüm uyarı veriyor. McAfee.
Durun!
Oraya gitmek istediğinizden emin misiniz?
http://www.genelportal.com/ ziyaret etmek riskli olabilir.
Bunu neden görüyorsunuz?
Bu siteyi ziyaret ettiğimizde, bir veya daha fazla riskli davranış sergilediğini belirledik.
Bunun iki nedeni olabilir şöyle ;
1- Bizden önce domaini kullanan insanlar sitelerinde warez , virüslü paylaşımlar , güvensiz içerikler ile dolu webmaster siteleri varmış ondan dolayı hata alabiliyor olabilirsiniz.
2- Daha tam oturtamadık siteyi ve diğer antiler tanıyamadı sanırım ve zaten o mcAfee çok değişik bir anti güvenli olsa dahi hatalı gösterme ihtimali var. Ama bizim içerikteki warezli paylaşımların içinde hiç bir virüs olmadığına temin edebilirm.
Tabi düşüneceğim.
Aslında tamami ile değil üye çekemediğimiz için çekecek birşeyler bulamıyoruz. Film oyun , ve birçok konu var aslında ama dediğim gibi üye olmayınca diğer kategoriler boş kalıyor yani sırf wareze yönelmiyoruz böyle bir algı olmasın lütfen.