-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Bir müşterime wordpress alt yapısı ile bir web sitesi yaptım fakat müşterim benden son olarak bir düzenleme daha istedi fakat ne kadar aradıysam da bulamadım. İstediği özellik açılır/kapanır footer alanı yani mouse ile en alta geldiğinde otomatik açılan bir footer alanı mouse çektiğinde kaybolacak. Örnek olarak :
http://www.filliboya.com adresine bakabilirsiniz. Asıl sorum ise bu şekilde bir işlem yapabileceğim WP eklentisi ya da herhangi bir kod mevcutmudur nasıl yapabilirim ? Ya da yapılabilir mi ?
Teşekkürler.
maclinki.org - projeodeviyap.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AtakanMEDE filli boyanın kaynak kodlarını incele
May the force be with us...
Tex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
deynekçi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Header'a yapılabilinen Footer'a neden yapılmasın drop down menu kodu bol Footer içerisinde düzenle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siz müşterilere hazır kodla website yapıp sonra wp uzmanıyım falan mı dıyosunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Illa birileri konuyu baltalayacak adam ne diyor siz ne diyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanıyorum sizde bu şekilde yorumlarla forumdaki işletme sahibi oluyorsunuz (: Müşterimin ne istediğini ve nasıl bir anlaşma yaptığımızı bilmeden atıp tutmak nasıl bir duygu sizin adınıza ? Ben WP uzmanıyım felan yazmışmıyım ki bana böyle itham ediyorsunuz ? Forum'un düzenini korumanız gerekirken düzen bozmaya çalışıp illa dikkat çekecekseniz daha geçerli bir yol bulun bence. Teşekkürler.
Konu Güncel...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
para aladığınız şeyi foruma sormak etik olmasada çok kafa patlamaya gerek olmadığı için nasıl yapacağınızı anlatayım para aldığınız işten bu kadar kolay şeyi nasıl düşünemiyorsunuz hayrey doğrusu cssle bile yapılabilecek bir olay
:Hover
display: none
display: block :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayın asonons,
Para aldığımız şeyi foruma sormak etik olmasa da derken ? Neden bu forumdaki bilgiler sadece bedava çalışanlaramı veriliyor ? Bu forumda bir sorun ile karşılaştığımız zaman sormak için yaptığımız işin ücretsiz mi olması gerekiyor ? Nasıl güzel kafalarınız var sizin allah aşkına (: Altı üstü WP'de Footer açılır/kapanır nasıl yapabilirim diye sordum konuyu aldınız nerelere getirdiniz şaka gibisiniz ya... WM Aracı gibi bir forum'un bu denli düşünce fakiri insanların da kullandığını düşünmek üzücü.
Soru basit : WP'de Footer Açılır/Kapanır Yapılabilir mi ? Yapılabilir ise Nasıl Yapılır ?
Cevap : Hayır yapılamaz, evet yapılabilir ve şu şekilde deneyebilirsin ya da yapabilirsin.
Bu kadar basit işte. Kendi fakir düşüncelerinizi lütfen kendinize saklayın boşuna kalabalık yapmayın. Bu sorun ile alakalı google'da 100'lerce soru gördüm cevap bulabilirsem sadece benim değil 100'lerce kişinin cevabı olacak. Lütfen sizden ricam eğer böyle birşey yapılabilirse yardımcı olun yok yapılamaz ise boşuna yorum atıp ego tatmini yapmayın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Soru yanlış bi kere. WP de footer acılır kapanır nasıl yapılabilir mi diye bi soru olmamalı. Attıgın lınkte adam yapmıssa sende yaparsın. WP dedıgınde html css ten oluşur. Senin yapman gereken bir divi nasıl gizlerin ve nasıl gösteririm diye google' a sormak. Açıkcası şu yüzden şaşıyorum. Bu kadar basit gibi gizleme/gösterme olayını html/css e başlayan en acemi insan bile bilir. Sanırım işin içine WP girince aklın karıştı. Neyse;
İlk başta o footer ı açık bi şekilde yapıyosun. Sonra css ile display:none diyosun tum acılır/kapanır içeriklere. Bi div seciyosun onun ustune gelınce kapalı onaı gostermek ıcın jquery veya css:hover ile display:block ve $('.div').show() veya .slideUp/Down() yapıyosun