Sayın asonons,
Para aldığımız şeyi foruma sormak etik olmasa da derken ? Neden bu forumdaki bilgiler sadece bedava çalışanlaramı veriliyor ? Bu forumda bir sorun ile karşılaştığımız zaman sormak için yaptığımız işin ücretsiz mi olması gerekiyor ? Nasıl güzel kafalarınız var sizin allah aşkına (: Altı üstü WP'de Footer açılır/kapanır nasıl yapabilirim diye sordum konuyu aldınız nerelere getirdiniz şaka gibisiniz ya... WM Aracı gibi bir forum'un bu denli düşünce fakiri insanların da kullandığını düşünmek üzücü.
Soru basit : WP'de Footer Açılır/Kapanır Yapılabilir mi ? Yapılabilir ise Nasıl Yapılır ?
Cevap : Hayır yapılamaz, evet yapılabilir ve şu şekilde deneyebilirsin ya da yapabilirsin.
Bu kadar basit işte. Kendi fakir düşüncelerinizi lütfen kendinize saklayın boşuna kalabalık yapmayın. Bu sorun ile alakalı google'da 100'lerce soru gördüm cevap bulabilirsem sadece benim değil 100'lerce kişinin cevabı olacak. Lütfen sizden ricam eğer böyle birşey yapılabilirse yardımcı olun yok yapılamaz ise boşuna yorum atıp ego tatmini yapmayın...