Merhaba arkadaşlar,

Şu konumu yazmıştım geçen günlerde devamınıda burdan yazıyorum.
Konu :
https://wmaraci.com/forum/teknoloji-genel/turk-mali-telefon-vestel-venus-372926.html

Telefonu teknosaya götürdüm müdürle bile görüştürmediler daha 3. gün gittim onuda belirteyim. Israrla sattığınız telefon çok kötü vestel yani türk malı satışından daha fazlamı komisyon alıyorsunuz bunun içinmi böyle yaptınız dedim gülerek ya her bayide olur dedi sonra hayır öyle bişey yok dedi.

Vestel servisini aramıştım tabi onlarda 48 saat içerisindde servise bırakın bakalım dedi. Tüm şikayetlerimi yazdım bir kağıda servise gittim 47. saat. Gittiğimde beni başka yere yönlendirmeye kalktılar hayır dedim siz göndericeksiniz telefonu ben uğraşmak zorunda değilim dedim ve tamam dediler.47 saat önce vesteli aradığımda telefonu verince yedek telefon istiyorum demiştim ama 47 saat içerisinde 1 tane bile telefon bulamamış olacaklarki bana telefon veremediler. Bunun için vesteli aradım ve bana yarın gün içerisinde aranıcaksınız telefonu göndericez dediler. Aramaları gereken gün perşembe günüydü. Yani telefon alamadık.

Bugün bir mesaj telefonunuz kargodadır. Anaa benim telefona bakmışlar birşey bulamamışlar kargoyla bana geri gönderiyolarmış. Aradım bana diyorki şikayetlerinizin hiçbirini telefonda göremedik uygulama yüklerseniz kasma olucaktır tabi. Ulan menüye 5 saniyede giriyo GTA 5 mi yükledik telefona ? Kendi yaptıgım uygulama vardı ve neymiş telefona lisanssız uygulama yüklememeliymişim oda telefonu kastırır ısıtırmış. Benim uygulamamı bana anlatıyolar pehh. Bayramdan sonra aranıcakmışım.


Bana diyorki vestel olarak müşterilerimizin arkasındayız. Bende dedim onu hissedebiliyoruz zaten ne yapıyorsanız artık arkamızda hissettiriyorsunuz dedim.

Bunun devamını mahkeme süreçlerini falan gene paylaşıcam.