-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Drone için konuşayım, eğer fiyatı yüksek ise size gümrük parası ödemeniz gerektiğini söylerler bu da 150 ₺ gibi bir fiyat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sungmert moris Maximum 50 dolarlık bir drone getiririm. Über boyutta olmaz
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seyitalidogan adlı üyeden alıntı
Ne kadar büyük ve ne kadar çok sipariş verirsen geçmeme riski o kadar yüksek, bunlardan kastım televizyon olsun veya 10 adet VR gözlük olsun, çünkü bu işin ticaretini yapacağın düşünülüp gümrükten geri dönme olasılığı yüksek. Çinden telefon getirtenler illaki var fakat o yöntemi anlatsalar da bizde bilsek. Bende 2 gün önce sipariş verdim aliexpressten, aldığım ürünü unuttuğum zaman gelir :)
Kardeşim eskiden geliyordu telefonda şimdi geri dönüyor daha önce telefon,tablet getirten bir ağabeyimin son telefonları hep yakalandı gümrükte boşuna uğraşma yani.Getirtme yöntemleri ise ya fiyatı düşük göstertiyordu yada hediye olarak göndertiyordu.
Ek Olarak:
seyitalidogan adlı üyeden alıntı
Ne kadar büyük ve ne kadar çok sipariş verirsen geçmeme riski o kadar yüksek, bunlardan kastım televizyon olsun veya 10 adet VR gözlük olsun, çünkü bu işin ticaretini yapacağın düşünülüp gümrükten geri dönme olasılığı yüksek. Çinden telefon getirtenler illaki var fakat o yöntemi anlatsalar da bizde bilsek. Bende 2 gün önce sipariş verdim aliexpressten, aldığım ürünü unuttuğum zaman gelir :)
Kardeşim eskiden geliyordu telefonda şimdi geri dönüyor daha önce telefon,tablet getirten bir ağabeyimin son telefonları hep yakalandı gümrükte boşuna uğraşma yani.Getirtme yöntemleri ise ya fiyatı düşük göstertiyordu yada hediye olarak göndertiyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
takip kodlu olmasına dikkat edin, ptt'nin sitesinden güncel olarak takip edersiniz.