-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
turkojen34Ben araştırırım, ve eleştiririm 1 milyon kişiyi script değil sunucu kaldırır.
Arkadaş yorum yapmak için yorum yapmış, 25-30 bin TL script mi olur. 2-5 bin tl yi hadi 10 bin tl yi anlarım da. 30 bin tl, araba parası arkadaşlar yapmayın gözünüzü seviyim.
Bu arada ben 1 aylık 400 tl dc paketiyle twitter deck sistemini idare edemiyorum, arkadaş ilan scripti sitesi için 300 tl DC paket önermiş. Komiğime gitti açıkcası. Teşekkürler, araştırın ve eleştirin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
+100 Üyeli Twitter Bayilik Paneli Çok Ucuz Fiyatlar!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
kardeşim host mu :) kendi sunucularınızı kurmanız lazım
USD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Şirkette Sekreter
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ahhhh Ahhhh bir umut işte
Umutlar Olmasa Yaşam Olmazdı :D Diyelim ve konuyu kapatalım. Hadiii görüşmekk üzere diğer konularda..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
turkojen34 adlı üyeden alıntı
1 milyon kişi sitede işlem yapmayacak değilmi.Her girişte, üye paneli admin vb işlemlerde site içi sorgu sayısı vb işlemler için kusura bakmada 10 bin tl de yetmez.Sitenin güvenliği için ayda en az 5binliraya profesyonel bir yazılımcı ile anlaşılmalı.Bu işler size göre kolay galiba öyle olsun.Zaten konu sahibide uçmuş günde 1 milyon kullanıcıyı 5 senede anca yakalar sizlere kolay gele...
Evet ben bir yazılımcıyım. Ayrıca decoding'im, kendi sitemin güvenliğini sağlayabilirim. bu işler bana göre kolay. Ama sana göre zor ve piyasanın dışında olduğun için böyle yorumlar yapman gayet doğal. Nezih bir ortam burası, öğreniceksiniz. Saygılar.
+100 Üyeli Twitter Bayilik Paneli Çok Ucuz Fiyatlar!