Bir meslegim var. Bir tane internet sitemde var. Butceye gelince cok fazla ayirmak iatemiyorum aylik 100 150 200 ayiriim ama ben kendim bir seyler yapip elde etmek istiyorum.. Ingizlicem var. Bunun yaninda evet ispanyolcayada baslamak istiyorum ama zamani var. Birseyler yapip amacim omurluk bana gelir kapisi olsun. Ilk etapdaki dusuncem onlinemagazadan sistem alip sanal magaza kurmkati ama baktimki gelis fiyatlari cok fazla vazgectim. Depo ac veya sirket kur da calisamiyacgm icin o isten vazgectm.. Okumayi ogrenmeyi sviyprum yani bazi seyelri okuyup ozgun olarak kendi cumlelerimle yazabilirim ama neye bakfiysam pek fazla bana ilgi cekici gelmedi. Emeklerim zamanim bosa gitsin istemiyorum. Boyle yani. Kafamda bir alan yok iste burda takilip kaliyorum. Birtane video birlestirerek kazanc elde etigim youtube kqnalim var in duzene kotdum yavaatan buyuyor bir tanede oGun kanalim var onada video yapiyorum ama guclu bir seye sahip olmak istiyorum ve kendi cabalarimla bunu ben yaptim diyebilmek iatiyorum.
Ek Olarak: @[Victoryksk](userid:57601) @[yb79](userid:38950) @[SunTeknoSistem](userid:67815) @[fortehk](userid:64131)