Merhaba arkadaşlar. Konu başlığı biraz klişe gibi oldu ama bence oldukça önemli bir konu. Şu anda internet ve medya ile alakalı bir bölümde okuyorum. 3-4 yıldır da internet üzerinden gerek makale yazarak gerekse de internet sitelerim sayesinde oldukça para kazandım. Ancak bu kazandığım paralar hep ufak ihtiyaçlarımı gidermek üzerineydi ve düzenli değildi. İnternet üzerinden para kazanmanın neredeyse her yolunu biliyorum. Fakat bu işin içine girip ciddi anlamda para kazananlardan tavsiyeler almak istiyorum. Sadece kendimizi internet üzerinden para kazanmaya odaklayarak yani tüm zamanımızı sanki gerçek bir işte çalışıyormuş gibi harcayarak ciddi miktarda paralar kazanmanın yollarını bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Bunun hem bu işe sıfırdan başlayanlar hem de bu işin içine girmiş ancak doğru düzgün paralar kazanamamış kişiler için de oldukça yararlı olacağını düşünüyorum. İnternet üzerinden para kazanmanın tıpkı diğer işler gibi kolay olmadığını biliyorum. Pek çok sitelerde görmüşsünüzdür. İnternet üzerinden para kazanmanın çok kolay olduğunu filan söyleyip duruyorlar. Hiçbir şekilde kolay para kazanılmaz ve kazanan kişilerde bir süre sonra zaten o parayı da kaybederler. Konuyu biraz fazla uzattım kusura bakmayın. Şu an sizden yani bu işin içine girip işini severek yapan ve bundan da para kazanan kişilerden verebilecekleri tüm tavsiyeleri vermelerini istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. :D