Merhaba.

Uzun bir süredir forumda pek aktif değildim. Tekrar dönüş yaptım. Çalışmaya başlıyorum bu hafta. Sinerji yapabileceğim bir arkadaş arıyorum. Sinerji yaparken SEO öğreteceğim. Bu arkadaşa yılların birikim ve deneyimini aktaracağım. Sadece bir kişiye ihtiyacım var. Sonra konu iptal.

Aradığım özellikler:

Öğrenmeye aç.
Bu işten ekmek yemek isteyen.
Çıkarsız dostluk kurabilen.
Mücadele etmekten çekinmeyen.
Devamlı SEO öğrenmeye çalışan (Bu benim için çok önemli bir kriter.)
Sorularıyla beni boğabilecek ve sürekli kafa yorabilecek.
Hedefini yüksek tutan.
Büyük işler başarmak isteyen...

Lütfen bu özelliklere sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız, PM göndermeyin. İletişimi Skype ya da Whatsapp üzerinden kuracağım sürekli. Bu hafta yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağım. Yanı sıra işi profesyonel olarak öğreteceğim ve uzunca bir süre farklı sektörler, projeler hakkında kafa yoracağız. İnce detaylar üzerine sürekli kritik yapacağız. Son güncellemeler dahilinde deneyim ve tecrübeleri birbirimize aktaracağız.

Not: Kriterleri sağlamayan bir arkadaşı anında fark ederim. Birbirimizin vaktini almayalım. Dürüst olalım. İyi dostluklar, dürüstlük (güven) üzerine kurulur. Kimse bir sıfır yenilsin istemiyorum.

Ek olarak: Konuyu bilerek yeni başlayanlar bölümüne açtım. Yeni başlayan bir arkadaşa öğretmek istiyorum.