-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar, sürekli yeni projeler üretip duruyorum. Bir site kurdum 2 dilde ve ona ek olarak 2 dilde dergisini çıkarttım hemde 3 sayı tamamen profesyonel bir şekilde. Derginin sayı başına maliyeti 6-7 bin tl olmasına rağmen yine kazandırıyordu. Derginin en son sayısı haziran ayında çıkmıştı ve ondan sonra bıraktım/bıraktık. Şimdi ise bir kadın sitesi açtım tamamen özgün ve seosu iyi yapılmış bir site ki 1 haftalık süreçte aramalarda ilk sıralara yükselmeye başladı. Ancak kafamı kurcalıyor. Sizce haber sitesine devam ederek bütün performansımı ona mı harcamalıyım yada kadın sitesine mi devam etmeliyim ? Sosyal medya konusunda elimde 1 milyon civarında güç var
KISACASI:
Hangi işten daha çok para kazanırım? Haber sitesi mi Kadın sitesi mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kadın sitesinden uzak dur, haber sitesi içinde bu işin seo kısmına harcayacak bütçen olmalı, en azından 1.000 - 2.000 arası. Hakkını verirsen haber sitesi en iyisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiye'de ikiside kazandırmaz.
https://www.apkprogram.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elinde medya gücü varsa, Youtube başla, ona ait websitesi kur,
sokak roportajları Yada kadın sitesi'ne youtube'da videolar çektir. bu iş için birini bul. Yada al kameranı eline çık sokağa millete soru sor arada iki üç saçma cevap verenler olcaktır. onları montajla paylaş,
Hacı türkiye'de reklama tıklamıyorlar. bizim türkler reklam ilgisini çekse bile tıklamak yerine ismini google'da aratıyor.
Bu yüzden izlenim başına en iyi kazandıran youtube'dır. bu hep böyle websitelerinde. Biz emek veririz herşeyi yaparız websiteye 3 bin kişi girer bizim kazancımız 300 lira olur fakat diğer içerikler'de ise bu kazanç 3 -5 bin lira olur demek istediğim bu. rakamları salladım tabi ama durum bu malesef
https://www.apkprogram.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
kardeşim nasıl kazandırmıyor haber sitesi tabiki . iyi ekibin varsa haber sitesinde yürür gidersiniz örnek sadecehaber.com
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Her şeyden önce iki sektör içinde bir ekibe ve iyi bir bütçeye sahip olmanız gerekmektedir. Özenle ve gereksinimleri tam anlamı ile karşılanmış bir proje her zaman iyi bir gelir elde etmenizi sağlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-