tamam peki ben bu öne cıkan resimleri yüklerken çözünürlüğünü 150x200 civarı yapıyordum boyutu küçülsün diye bunu yapmama gerek var mı yapsam daha mı iyi olur yoksa

Birde şöyle birşey var dediklerinizi yaptım puanım 60 üzeri oldu ama bu eklenti wp touch ile uyumlu yapmak için hangi ayarı yapmam gerekiyor ?

WPtouch: WPtouch ile düzgün çalışması için W3 Total Cache öğesinin yapılandırılması gerekir. Diyor.

smus ise böyle kaldı daha gitmiyor 195/43 195/195 olması gerekmez miydi?

Bu arada şuan masaüstü 85 mobil touch ve cache ayarları yapılmadığı için mobıl sayfasına girilmiyor bu yüzden onun puanı 67 ne yapmalıyım?

Ek Olarak: Dediklerini yaptıktan sonra mobil uyumluluk gitti masaüstü puanı 85 oldu mobil uyumluluk konusunu ne yapıcam

WP Thouch ile Total Cache uyum sorununu hallettim en son analiz bu şekilde diğer sorunları halletmem için ne yapmalıyım? Bu arada görüldüğü gibi monil versiyonda hala "Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın" diyor ve hem mobil hem masaüstü analizinde resim optimizasyonu istiyor şimdi ne yapmalıyım?

Miraz