scobur adlı üyeden alıntı

Orjinal fikir üzerinde duruyorsunuz. Orjinal ve guzel bir fikri olan kendisi yapmaz mı bu isi?

Hocam buradan orjinal fikir filan aramıyorum. Sadece sektöre girenlerin tecrübelerini aktarmalarını istiyorum. Bu sadece benim için değil sektöre yeni girmiş olanlar için de güzel bir kaynak olur düşüncesi ile açtığım bir konu. Orjinal ve marka olacak bir işin planlarını şu an kendi yapıyorum ancak sermaye önümüzdeki yaz elime geçeceğinden dolayı o zamana kadar gerekli şeylerin temelini atıcam, planlarını yapıcam ve içerikler hazırlıcam. Yani aslında kendim yapıyorum. Ama şu an ki sitemizin temelini ben atmadım ancak ortağız ve ikimizin kurduğu bir ekip var. Yani orjinal fikrimi kendime saklıyorum şu an. :D

Ek Olarak:

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Bu konuda haklısınız sonuna kadar zaten birkişiyide direk olarak ekibe almak ve var olan herşeyi sunmak çok zor bir iş ki bunu hiç yapmadım ve tavsiyede etmiyorum bu konuda size katılıyorum kafka123

Dediğim gibi esas olan şey karşınızdaki kişinin gerçekten güvenilir biri olduğunu hissedebilmek. Şu anki ortak olduğum sitenin sahibi ile aylar önce tanıştık ve ortak olmak istediğimi söyledim. Sitesine uzun zamandır içerik girilmemişti. İlk bir buçuk ay 120 içerik girdim siteye. Siteyi dipten yukarıya kadar çıkarttım da diyebilirim hatta. Hala devam ediyoruz. Hatta sonra ekip kurduk şu an. Sizin de hangi sektörde olduğunuzu açıkçası merak ettim. PM atabilirseniz sevinirim. :D