-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tema ücretsiz temalar arasında gerçekten güzel bir seçim olmuş. Amaca uygun kullanıldığında başlangıç için herhangi bir sorun ile karşılaşacağını zannetmiyorum. Şimdi benim dikkatimi çeken ise içeriklere kendi yorumu katacak olman ve kendi hazırladığın video içerikleri sunacak olmandır. Bu konuda önceden tecrübeli değil isen zorlanacaksındır. Ayrıca makale hazırlamada kendi yorumunu katacak olman iyi fakat makalenin teknoloji, bilim, sanat, tasarım konularında hazırlanacağı için bilgi verici kısmının iyi araştırılıp doğru sunulması icap ediyor. Üslubunu beğenen kişiler tarafından bir süre sonra kitle sahibi olabilirsin. Okuyucu kitlenin çabuk toplanmayacağını ve bu iş için gerçekten hazır olup olmadığını kendine sormanı isterim. Çünkü 2 ay sonra hocam ben emeğimi gösteriyorum, özgün içerik hazırlıyorum, videolarımı kaliteli hazırlamaya özen gösteriyorum ama nerede bu okuyucular? gibi bir soru ile karşılaşman durumunda moralinin bozulacağını düşünüyorum.
Konu ile ilgili özel sorularını müsait oldukça cevaplarım. İyi çalışmalar dilerim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle temadan başlamak istiyorum. İlk açılışta ziyaretçiyi neredeyse header bombardımanına tutan ve içeriği altta kalan bu tarz temalara bir türlü ısınamadım. (amatör bir hava katıyor kanısındayım) Teknoloji haricinde bilim-sanat ikilisini barındıran projeleri her zaman sevmişimdir. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben Wordpress'i bırakıp Blogger'a geçeli çok oldu, bu yüzden elimde Wordpress tema yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mythameshop temalarından istediğin varsa verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdilik temaya para ödemeyi düşünmüyorum, yinede ileride alabilirim. Teşekkürler :)