Çekiliş sıklığı belirtilmediğine göre bunun yerine puan biriktirip katalogdan seçmeyi tercih ederdim. Tabii ki ondan önce hosting firmasında sınırsız hosting saçmalığı olmamasını da isterdim.
Ben de 2.kategori diyorum. Daha bir dikkat çekici.
İkinci kategoriyi seçmek sitersim. Ayrıca sizinle çalışmak yada ortak olmayıda düşünürüüm
tabikide 1. kategori ama şöyle bir şey de yapabilirsin toptan bir yer ile anlaş hizmet alan yanında hediye seçebilsin mesela kulaklık, usb bellek v.s 5 adet iphone 5 alacağına 1 adet iphone 5 fiyatına daha çok müşteri çekme imkanınız olur.
Ikinci kategori bencede daha ilgi cekici acikcasi bir hosting firmasinin cekilisinde alacagim somut bir hediye acikcasi her zaman o firmayi hatirlayacagim ve "aa su firmadada %99 uptime aliyordum cok iyi" olarak hatirlamak isterim.
Ben bugüne kadar hiçbir çekilişe katılmadım buradaki birçok kişi de şansının çok düşük olduğunu biliyordur. Bunları yapmak yerine daha ucuza hosting ve domain verseniz, hediye bütçeniz 10 bin TL madem 3 bin liralık zararına satış yapsanız daha fazla dikkat çekersiniz. Mesela şimdi siz domaini 9 TL'ye vermiş olsanız ben bile 5-6 tane alırım :)
Arkadaşlar fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Bu kadar fikir ve görüş bize yetiyor. herkesin emeklerine görüşlerine sonsuz saygı teşekkür ederiz.