Papara




Papara, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından faaliyet iznini almış ülkemizdeki bir kaç firmadan biridir.



Papara ile neler yapabilirsiniz?



1) Papara'da hesap açmak çok kolaydır. Hiç bir kişisel verinizi paylaşmadan sadece telefon numaranızı ve mailinizi doğrulatarak hesap açmış olursunuz. Böylece Papara size bir elektronik cüzdan tanımlar.

2) Hiç bir kart olamdan alışveriş yapabilir, para gönderebilirsiniz. Papara cüzdanınıza bir çok farklı yöntem ile para yükleyebilirsiniz. Örnek: ATMlerden kartsız işlem ile ücret kesintisi olmadan ya da bazı bankarlda 1 TL kesilecek şekilde para yüklenebiliyor. Bunun yanında anlaşmalı noktalardan da para yüklenebilir. Bu şu demektir: Papara ile anlaşmalı mesela Fatura ödeme merkezlerine gidersiniz. Papara hesabınıza elden para vererek anında para yüklersiniz. Ya da banka havalesi ile de hızlı bir şekilde para yükleyebiliyorsunuz.

3) Yüklediğiniz bu para ile Papara ile anlaşmalı sitelerden alışveriş yapabiliyorsunuz. 2 farklı yolu var:

a) Papara hesabınızda ödeme yap kısmı vardır. Buraya girersiniz. Orada ödeme yapabileceğiniz kurumlar vardır. Diyelim ByNoGame'i seçtiniz. ByNogame'ye kayıtlı nail adresinizi belirtip ne kadar yatırmak istediğiniz yazıp onayladığınızda ByNoGame sitesindeki bakiyenize anında yansır.

b) ByNoGame örneği ile devam edersek; ByNoGame sitesine gidersiniz. Ödeme yöntemlerinden Papara'yı seçersiniz. Gelen ekranda Papara giriş bilgilerinizi (tel no şifre) girip telefonunuza gelecek olan SMS'teki kodu istenilen yere girip onaylarsanız ödemeniz yine anında gerçekleşmiş olur.

4) Yüklediğiniz bakiyeyi diğer bir Papara kullanıcısında anında göndereiblirsniiz. Bunun için menüdeki Para Gönder servisine girmeniz yeterlidir.

5) Papara ile çoklu ödeme yapabilirsiniz. Bunun için şahıs şirketi olmanız dahi yeterlidir. Size verielcek bir API ya da hazır panel ile bir tıklama ile on binlerce Papara cüzdanına ödeme dağıtabilirsiniz.

6) Papara bakiyenizi anında banka hesabınıza çekebilirsiniz. Para çekme talebinde bulunduktan sonra EFT saatleri içerisinde sadece bir kaç dakika sürecek şekilde ödemeniz banka hesabınıza gönderilmiş olur. EFT saatleri dışarısında ise 1 saat gibi bir zaman dilimi içerisinde ödemeniz yine hesabınızda. Bayram ve hatta pazar günleri dahi çekim yapabilirsiniz. Üstelik ÜCRET KESİLMEZ!!

7) Alışverişlerinde kart kullanmak isteyenler için de Papara size göre. Hesabınızdaki kart ekle bölümünden kartınızı eklersiniz. Bu aşamadan sonra Papara ile anlaşmalı sitelere ödeme yaparken Papar giriş bilgilerinizi girdikten sonra karşınıza çıkan ekranda Kredi kartımı seçerseniz eklediğiniz karttan ödeme anında gerçekleşir. Kart bilgilerinizi kimse ile paylaşmazsınız. Tekrar tekrar her alışverişinizde girmekle uğraşmazsınız. Sizden hiç bir ücret de kesilmez.

8) E-ticaret siteleri Papara sayesinde kart kullanmayan kullanıcılardan da bir çok farklı yükleme seçeneği sayesinde tahsilat yapabilirler. Tabii kart ile de tahsilatlarını gerçekleştirebilirler. Biriken bakiyenizi çekmek istediğinizde 1 iş günü içerisinde belirttiğiniz bankaya ödemeniz gönderilir.

Siz internetten kazanç sağlayanlar ya da alışveriş yapanlar için beklenen çözüm PAPARA...