Alanında uzman ve aynı zamanda kişilik olarak da üstün biriyle çalışmak ayrı bir duygu olsa gerek, SEO konusunda kendimi ne kadar olumlu görsem de eksik yanlarımı her zaman Heuristic tamamlamıştır. Aynı zamanda elinde bulunan backlink paketleri ve diğer imkanlar sayesinde çok yararlı bir çalışma sonucuna varıyoruz.

Daha önce çalıştığımız gibi halen de çalışmaya devam ediyoruz kendisi ile, eğer bu süre zaafın da yarar görmeseydim tabii ki iletişimi keser hakkında olumsuz bir davranış sergiler idim. Ama şuan gururla söylüyorum ki işini en iyi şekilde yapan, destek olarak da her günün istediğim saatinde kendisine ulaşabiliyor detay alabiliyorsam bu demek oluyor ki karşımda bir Profesyonel var.

Sevgili üyeler, ben bu mesajı kendi irademe göre yazıyorum hani memnun kaldığım bir noktayı sizinle paylaşarak sizlerin de merdiven altı firma dediğimiz SEO çalışmalarını yürütmek gayesi değil de paranıza göz koyma düşüncesi taşıyanlardan uzak durmanız için bunu yazıyorum. Umarım siz de farkında olursunuz. :)