Eğitim seti sayesinde Youtube videolarınıza kısa yoldan hit gönderimi yapabilirsiniz. Yapılan yöntem hiç bir şekilde illegal değildir. Tamamen legal yollar ile Google'ı kullanarak videolarınıza hit gönderiyorsunuz. Çok fazla uğraştıracak bir şey yok. Dikkatli ve düzenli bir şekilde eğer bu eğitim setini kullanırsanız Youtube videolarınıza google desteği sağllayıp hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz. Günde 1 2 saat uğraşıp yeni video yükleyip hemen tekniği uygulayabilirsiniz.

Eğitim seti sayesinde Youtube videolarınıza organik hit gönderimi sağlayıp Youtube'da ve Google üzerinde sıralamasını yükseltebilirsiniz. Bu olayı bir nevi SEO olarak görebilirsiniz. Eğer doğru bir şekilde kullanırsanız Youtube'dan gayet iyi paralar kazanabilirsiniz. Elimden geldiği kadar size destek olurum ve gerektiği yerde hızlı bir şekilde ücretsiz olarak bilgimi sunarım. Kanıt var mı? Diyecek olan arkadaşlar için aşağıdan bilgi vereceğim ve görsel ekleyeceğim.




Benim videolarımın süresi kısa olduğu için bu şekilde gösteriyor. Yani izlenmee süresi o yüzden düşük denilebilir. 10 dakika üzeri hiç videom. Ve ben bu yöntemi sadece Youtube'da sıralama yükseltmek için kullanıyorum. Tabii ziyaretçi demek = para demek :)

Sadece WORD ile anlatım gerçekleştirdim fakat görseller olsun diğerleri olsun. Hepsini açık açık belirttim. Zaten herhangi bir soru veya sorununuz olursa tarafıma istediğiniz gibi ulaşabilirsiniz.

Kitap içerisinde; ''Nasıl ziyaretçi kazanılır, nasıl daha fazla izlenilir, youtube'da nasıl daha popüler olunulur?'' bunun gibi bilgilere değindim. Yani öyle fazla bilindik şeyler değil. Daha doğrusu anahtar kelime şuanda belki de fazla bilinmiyordur. İnce bir detay ile tüm Youtube'u çözüyorsunuz :)


FİYAT: 20 TL
İLETİŞİM: PM & mail: icerigim@gmail.com
DERS: 1000+ KELİMEDEN OLUŞMAKTADIR.



3 HAFTALIK KANAL



1 YILLIK BAKIMSIZ KANAL