Öncelikle yorum yapıp görüşünü belirten herkese teşekkür ediyorum.

Benim 3K hitli bir sitem var tamamen hobi amaçlı, bildiklerimi karaladığım bir eğitim sitesi. (isteyene ÖM aracılığıyla linkini verebilirim) Bu siteye biraz daha emek versem 1 yıl içinde 10K'laı bulmam çok kolay fakat benim istediğim biraz daha sıra dışı bir şey. Mesela günlük 100-150K hit alacak bir site.

Görüyorum ki getirisi yüksek olacak projeler için sağlam kaynaklar gerekiyor, özellikle birkaç yıl sıkıntılı. Bu proje tutmasına tutar da ilk 3-5 yıl cepten onbinlerce lira yemesi gerekiyor. Ondan sonra bir yere gidenin "aaa dur ya aaaa.com'dan bir bakayım millet nerelere gitmiş o yerde" diye bakacağı bir marka olur ama bu kolay bir süreç değil buna katılıyorum. Çok emek lazım ve belki cepten 100 bin lira gitmesi gerekiyor. Zaten büyük projelere baktığınızda yatırımsız bir şey yoktur.

İnanır mısınız kafamda bunun gibi 3-4 tane daha proje ve yazının başında dediğim gibi bir tane çok güzel sosyal ağ projesi var yatırımsızlıktan bekleyen, hepsini burada açıklayamıyorum. Gezi sitesinin de kafamdaki tüm detaylarını özgün yanlarını açıklamadım, word dosyasında 13 sayfalık proje. İnşallah bir gün kaynak bulup girerim, evi arabayı da satmak istemiyorum şimdi durduk yere.

Herkese iyi akşamlar...