fortehk adlı üyeden alıntı

Sabır ve ekip şart gibi bu durumlarda çünkü sabırsız hiç bir iş tutsa da uzun vadede kalıcı olmaz ve ekipsiz işte de sabır sınırlarını zorlar ve pes etmene sebep olur.

Bazen çok güzel projeler bulsam da içinden çıkamayacağımı anlayıp vazgeçerim.

Hali hazırda ekip kurmayı düşünen varsa ve ne yapmak istediğini biliyorsa gönüllü dahil olabilirim. :D

Ekip bence de çok önemli. Gönüllü olarak ekibimize katılmak istersen pm atabilirsin bilgi veririm.

Ek Olarak:

cipralex adlı üyeden alıntı

Bu işlerin profesyoneli değilim, tavsiyelerim deneyimlere bağlı;

- Hangi proje olursa olsun tek başına başla, uğraş didin sabırlı ol, isim yap, özellikle facebook sayfan kaliteli olsun, insanlara kibar ol, 1-2 yıl marka değeri yarat. İlk aylardan patlama bekleme. Bir işin olsun siteyi hobi olarak yap, her ay maaşından bir kısım tanıtıma ayır, özellikle Facebook reklamlarına. Seo iyi güzel hoş ama sen özgün içerik yayınlamadıktan sonra istediğin kadar seo paketi al KALICI başarın olmuyor. İlk başlarda çok düdüklendim sosyal imleme, paravan blog diye ama aç bak Google videolarına özgün içerik yarat diyor. SEO tabiiki önemli ama bunu teknik olarak profesyonel birine yaptır. İlk sıralarda çıkma vaad eden kişilerin sitesi SEO yazınca 10.sayfada :)

- Yurt dışını hep takip et, Türkiye'den bir sitenin kopyası olacağına, yurt dışından bir fikrin Türkiye'de öncüsü olabilirsin. Türkiye'de sitelerin %85'i bence çöp.

- Finansman önemli dediğim gibi şu an kıytırık bir işte çalışıyorsan bile sabret işine devam et ordan maaşınla reklam bütçelerini finanse et.

- Ben 3 yıl hiçbir beklenti olmadan bir site üzerine yoğunlaştım, adsense 2.yılında kabul oldu fln, bir süre sonra o kadar farklı fırsatlar ve ortaklıklar çıkıyor ki sen de şaşıracaksın. Blog konumla ilgili İngiltere'den 2 kurumla ortaklık yaptım.

Anlayacağın arkadaş sabret ve bu işten zengin olcam diyip işe girip tokadı yiyip çıkma :)

Bu güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Aynı zamanda pek çok sitenin çöp olduğuna da katılıyorum ne yazık ki. Ancak o siteleri incelediğimizde hepsinin tek amacının para kazanmak olduğunu görüyoruz. Bence en başta esas önemli olan şey işi severek yapmak. Birine hiç alakası olmadığı bir iş verirsen ne o işi severek yapar ne de o işi düzgün yapar. İlk başta bence önemli olan neye ilgimizin olduğunu bulabilmek. Sinema sektörü ile ilgili yazmayı seven birine oyun sektörü ile ilgili makale yazdırsak bundan da güzel bir sonuç almayı bekleyemeyiz. Umarım anlatabilmişimdir. :D

Ek Olarak:

Amaçlarımdan bir tanesi de bu.