Arkadaşlar s,a;

İş güç yoğunlugundan dolayı çok fazla sitelerle ugrasamadıgımdan genellikle hazır yazılımlarla işi idare etmeye calısıyorum ancak bazen onu bıle kullanmaya vakıt bulamadıgım oluyor.
Yine bu hazır sistemlerden özgün yorum diye bir program satın almıştım program sınırsız lisansa sahip.

Programda mantık şu sitenizde adı geçen konu başlıkları ile twitter üzerinden alakalı yazıları cekıyor ve kım yazmıssa yazıyı onun ip adresinden sizin sitenize yorum atmanızı sağlıyor tabiki yorumları duzenleme işlemi size ait oluyor.

Sistemi bir arkadaşla paylaşmak istiyorum yani onun pc sine lisanslıycam programı cunku tek pc ye lısanslanabılıyor lisansladıgım arkadaş istediği kadar kendi sitesini ekleyebilir ve yorum gonderebılır herhangı bır kısıtlama bulunmuyor.

Herhangi bir ücret talep etmiyorum ancak kendi sitelerine yorum attığı gibi aynı şekilde ekleyeceğimiz bana ait olan 5 siteye de günlük 1 er adet yorum atmasını istiyorum.

Program kullanımı gayet basit site adınızı yazıyorsunuz hangi konuya yorum yapmak istedıgınızı secıyorsunuz ona gore twıtterdan alakalı yazılar cekılıyor. O yazıları ıstedıgınız gıbı duzenlıyor ve sıtenıze yorum olarak atıyorsunuz daha sonra admın panelden onaylamak kalıyor. Normalde ücretli olarak satılan bir uygulama ben lısans almıstım ancak dediğim gibi vakit olmadıgı için ugrasamıyorum 10 siteye yorum atmak ıstesenız gunde max 15 dakıkanız gıdecektır.

Ayrıntı için pm den ulasabılırsınız.