Tatilmekan nickli arkadaşın dediği gibi değişiklik yaptım.
Arkadaşlar tema benim tasarımım benim kodlamam bu yüzden bunu kullanıyorum. Yeni temamda adsense ile uyumlu bir şeyler yapmak istiyorum bu yüzden araştırma yapıyorum.
Bir de bu adsense hesabım, yeni açılan hesap. Eskiden beri kullandığım kendi adıma olan hesabım var ordan aylık düzenli gelirim de var ancak blog sistemlerine yeni yeni başladığımdan sizlerden fikir almak istedim. Bu arada dün yaptığım değişiklik ile günlük kazancım değişmedi. 468*60 reklam eklemesi yaptım fakat bütün tıklamalar alttaki büyük kareye oldu. Bakalım zamanla anlarız değişiklikleri.
Arkadaşlar tema benim tasarımım benim kodlamam bu yüzden bunu kullanıyorum. Yeni temamda adsense ile uyumlu bir şeyler yapmak istiyorum bu yüzden araştırma yapıyorum.
Bir de bu adsense hesabım, yeni açılan hesap. Eskiden beri kullandığım kendi adıma olan hesabım var ordan aylık düzenli gelirim de var ancak blog sistemlerine yeni yeni başladığımdan sizlerden fikir almak istedim. Bu arada dün yaptığım değişiklik ile günlük kazancım değişmedi. 468*60 reklam eklemesi yaptım fakat bütün tıklamalar alttaki büyük kareye oldu. Bakalım zamanla anlarız değişiklikleri.
görüşlerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim. yalnız 468*60 baner resimli çıkıyor. sadece metin yaparsan daha iyi. ufak bi örenk verim giyimle alakalı yazına girdim turhost reklamı çıktı bu yazıyı okuyan kişinin turhostla alakası olmadığı için tıklama olmaz. ama orda metin olsaydı en azından giyim, moda yada ayakkabı ile alakalı reklam çıkam ihtimlai vardı. Okuyucunun ise bu reklama tıklama ihtimali turhost reklamına tıklama ihtimalinden daha yuksektir.
En kısa zamanda temanda da değişiklik yapmanı tavsiye ederim.