MertBalci adlı üyeden alıntı

Youtube kullanıyormuş dizi. Oyuncuları tanıttığın bölümleri embed ile çektiğin bir site yap. Kısa sürede güzel kazanırsın. Zaten o zamana kadar dizi biter, hukuki süreç falanda kalmaz.

Dizi biraz uzun soluklu gibi ezel falan diyorlar ve kadroda güzel kişiler var ondan dolayı bir umudum var uzun sürsün diye :)
https://www.youtube.com/channel/UC1B1iAhB-jtpJcDwhKc544A aynen youtube kullanılıyorlar.O zamanda kadar dizi bitmesse hukuki işlem yerim yani ama değil mi :)

antidetron adlı üyeden alıntı

Dizi bölümlerini yayınlamanız size sıkıntı yaşatır. Çünkü dizinin hakları muhtemelen SHOW TV(eğer kanal yapımcı ise şayet)'dedir. İlerleyen zamanlar hukuki süreç başlatabilirler. Telif içermeyen bir şekilde fan sitesi yapabilirsiniz.

Dizinin bölümlerini kendim çek paylaş değil de bu dizi youtube ye atıyor her bölümü izlensin diye zaten ordan embed çekip atmayı hedefliyordum
Telif içermeyen fan sitesi nasıl olur acaba biraz açarmısınız

xsafa adlı üyeden alıntı

show tv nin dizileri max 3-4 ay olduğu icin uğraşmaya değmez :)

İlk bölüm 300k izlenme var
Başrol çağatay ulusoy biraz daha uzun soluklu gibi :)

yunus3346 adlı üyeden alıntı

dizinin bölümlerini youtubedan ekle sitene sıkıntı olmaz. telif felan yemezsin. Hatta youtubeda bölümlerden sahneler var onlarıda her birini ayrı bir yazı olarak felanda paylaşabilirsin. dizinin sosyal medyasında da bir hesap aç oradan paylaşım yap. satsan bişey etmez çünkü ay yapım (diziyi yapan şirket) dizinin sayfasını ayyapim.com sitesinde yapıyor. Çağatay ulusoy oynuyorsa o dizi min 2 sezon devam eder diye düşünüyorum. Ki yorumlarda o şekilde. 2sezon 2sene demek elini hzlı tutarsan sosyal medyada sayfanı beğendirirsen o şekilde bişeyler kazanırsın. Başka proje gitmez diye düşünüyorum..

Yani bu şekilde yaparsam sıkıntı olmaz değil mi
Bölümleri ve özel sahneleri youtubeden çek at
oyuncuları tanıt
bölüm özeti tarzda makale ekle
bunu yapmayı düşünüyorum