-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, hayatımın son 2 yılı çok sıkıntılı geçti son 1 ay ise biraz ilginç biraz da beni korkutan bir olay yaşamaya başladım. Hayatım boyunca uyumakta hep sıkıntı çektim uykum olsada uyuyamadığım zamanlar felan oldu ama şu an bu durum çok farklı olmaya başladı. Örneğin, yattığım zaman uyumaya çalışıyorum ama uyuduğum halde farkında olmadan uykumda da uyumaya çalışıyorum, rüya içinde rüya gibi birşey. Sonrasında nefes alış verişimi çok derinden duyuyorum kalbim yavaşlıyor lan acaba ölüyor muyum diyerek birden kendime gelip yataktan doğruluyorum. Bu durum yaklaşık 5-6 dakika aralıklarla 2 saat felan sürüyor. İşin en kötü kısmı ise bunu bir kaç sefer yaşadıktan sonra kendime geldiğim zaman, acaba şu an uyuyor muyum? yoksa uyanık mıyım? diye düşünmeye başlıyorum psikolojim iyice bozuluyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım aklımı kaybedip deliriyor muyum acaba.
FULL STACK WEB DEVELOPER
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bu konu ile ilgili bir hocaya danışmanızda fayda var. Anladığım kadarı ile üzerinde karabasan baskısı olduğunu tahmin ediyorum. Eğer bu varlıklara karşı inancınız var ise ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ne hocalarından bahsediyorsunuz? İnanıyor musunuz böyle şeylere... Güldürmeyin lütfen. Kardeşim yakın zamanda doktora git durumunu anlat elbet bir çaresi vardır. Kendini hoca sananlarla da uğraşma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun.
Ruhi sıkıntılar aslında bedeni sıkıntılardan kaynaklanır. Bu sıkıntıların başlamasından önce bedenen fazla yorulduysanız, uykusuz kaldıysanız, aşırı stres/kaygı yaşadıysanız bunlar ruhunuza da ızdırap vermeye başlamıştır muhtemelen. Eğer saydığım şeyleri yaşadıysanız dinlenmeniz gerekiyor. Uyku saatlerinizi düzenlemeniz ve kaygı/stresinizi azaltacak uğraşlar bulmanız iyi olabilir. Sizi iyi hissettiren her türlü şeye daha yakın olun bence. Size iyi gelen kişiler, yerler, uğraşlar, hatta yiyecek/içecekler gibi.
Tabi ki durumunuz kötüleşmeden profesyonel yardım almanız da önemli. Aklımı mı kaybediyorum sorusu çok ciddi bir alarm durumuna işaret ediyor diye düşünüyorum. İnşaAllah daha iyi olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Algı ve kaygı bozukluğu olabilir. Eğer böyle bir durum varsa panik atağa kadar yolu var kesinlikle rahat olup, tedirgin olmamaya çalışın panik atağa yakalanırsanız hayatınız değişir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uykusuzluk ve düzensiz hayat başlıca sebebi. İşsiz isen de buna ek olarak sıkıntılar artar. Hayatın düzene girince hepsi geçer merak etme.