-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 1 aylık deneme hosting sipariş ettim. Birde domain kampanyası yapsanız tadından yenmez. Hayırlı işler kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
makale,site tanıtım,editorluk
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
31, (%87)
siteleriniz acılmıyor sizden aldıgım bayi hosting paneline giremiyorum telefonlarınızı arıyorum calmıyor direk arama sonlandırıldı diyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ISP
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu sabah saatlerinde ne yazık ki firmamızdan kaynaklanmayan üzücü bir durum yaşadık.Tüm sunucu ve network altyapımızın bulunduğu Netinternet verimerkezinde Türk *******'dan kaynaklanan bir erişim problemi geldi. Problemin sebebi Türk ******* santralinde Netinternet verimerkezine internet hat iletimini sağlayan devre kartlarından birinin arızalanmasından dolayıdır. Problemli kart kısa süre içerisinde Türk ******* yetkilileri tarafından değiştirilerek internet erişimi tekrar sağlanmıştır.
Veridyen'in son 30 günlük uptime oranı tam olarak %100 seviyesindedir, yine aynı bu şekilde hizmet vermeye devam edecektir.
Yaşanan bu durum için Veridyen olarak çok üzgünüz. Firmamızdan ve Netinternet verimerkezinden kaynaklanmasa da bu problem için özür dileriz, anlayışınız ve sabrınız için ise teşekkür ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
makale,site tanıtım,editorluk
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
31, (%87)
ben kullanıyorum suanda menmunum
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
2 gün önce veridyenden destek almaya başladım. 5.99 TL'ye Tek limitsiz paket şuan için aylık aldım test sürecindeyim. Fakat kesin olarka yıllık anlaşma yapacağım. üstelik ilk 2 ay ücretsiz. olacak. 59.90 TL...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Reseller sipariş etmiştim çok memnun kaldım. Kendilerinden limitsiz hosting ve özel ip aldım şuan. Tavsiye ederim. Destekleri gayet hızlı
Profesyonel Sunucu Optimizasyonu ve Fazlası
https://sunucuoptimizasyonu.com