phatgit adlı üyeden alıntı

Uşak'ta şubesi yok :( Ama gitmek isterdim.


hocam uşakta mısınız? ben de aslen uşaklıyım. ayrıca bilge adam konusunda binbir çeşit yorum var. iyi ve kötü karışık. şu anda bir arkadaşım yeni başladı kursa ve memnun şimdilik.

mozkaradas adlı üyeden alıntı

berbat bir yer. her öğrenci aynı ücreti ödediği için üst seviyeye geçmeden önce herkesin aynı seviyeye gelmesinin beklendiği eğitim kurumu. yani eğer alacağınız kursla ilgili biraz bilginiz varsa oldukça sıkılır ve bir süre sonra gitmemeye başlarsınız. bu nedenle halk eğitim kurumları daha iyidir; halk eğitim kurumlarında bilginiz sizi yüceltir, bilge adam'da ise paranız.


ben başlangıç düzeyinde olacağım ama dediğiniz çok olası gelmiyor. yani öyle olursa müfredat nasıl bitecek? benim daha çok aklımı karıştıran şu. kursa gittik ve üzerimize düşeni de fazlasıyla yaptık diyelim, sonra aklımızdaki bir yazılım projesini hayata geçirmek istedik, standardın üstü bir program yazmak istedik, bunu yapabilecek birikimimiz olacak mı kurs sonunda. benim için önemli olan bu. ancak bu tip yorumları okuyunca da gözüm korkuyor işte. halk eğitimde alınacak bir kurs bilge adam düzeyinde olur mu olmaz mı o da şüphe uyandırıyor malesef. fikirleriniz için teşekkür ederim.