-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
paket detayları ve fiyat tarifenizi alabilirmiyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bi rapor atmanız mümkün müdür örnek?
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web & Vip Dizayn
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 adet hizmet alındı gerçekden işinde profesyonel sıcak kanlı ve parayı ikinci plana atan bir arkadaş herşey için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web programcısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
288, (%100)
mert hocamla çalışmaya başlarken web sitem kendi kategorisinde ilk 500de yokdu ama artık şimdi 2.sayfadayım. Bu fiyata böylesine güzel hizmeti başka yerden alamazsınız. 2 web sitem için daha anlaşma sağlanmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Mert hocam çok titiz ve özverili bir insan, siparişten sonra sürekli iletişimde oldu benimle her detayı paylaştı, çok bilgili olmama rağmen sürekli destek verdi .ok sağol hocam Allah yolunu açık etsin, inşallah yine çalışma fırsatı buluruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaklaşık 1-2 hafta önce yapılan çalışmalar etkisini göstermeye başladı. Sitenin 2 anahtar kelimesinden birisi 70. sıradan 22.sıraya diğer kelime ise 55. sıradan 13. sıraya yükseldi ve daha da yükselmeye devam ediyor. Çok fazla backlink çalışması yaptırdım ama böyle kısa sürede hızla yükselten bir çalışma görmedim. Yakın zamanda Mert hocam ile tekrardan çalışmak istiyorum. Arkadaş bu işin profesyoneli verdiğiniz parayı tamamen köküne kadar hak ediyor. Çalışmak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun siteleriniz Mert hocamın emin ellerinde. Arkanıza yaslanıp sitenizin yükselmesine bakabilirsiniz iyi uçuşlar :)
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Güzel yorumlarınız ve memnuniyetleriniz beni onure ediyor. Çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın.
+ Ticaret ahlakımdan dolayı bir konuyu da sizlerle paylaşmak istiyorum
Sevgili kardeşlerim, Ağabeylerim, Ablalarım yaptığımız çalışmalar anlık olmadığı için ve güvenli bir şekilde ilerlediğim için ben de sizden ricacı olmak istiyorum. Genel anlamda çok kısa bir sürede veya rekabet hacmi yoğunluğuna göre, sürece göre, 1 haftaya 10 güne HIZLI şekilde sonuç beklemeyin.
Ben çalışmalarımın yanı sıra, çoğu kişinin yapmadığı birşeyi de yaparak, her müşterime mail yolu ile uygulaması gerekenleri de anlatıyorum.
Çalışma sonrasında da yapılması gerekenleri anlatmamın tek sebebi, her seo çalışması bitince, maddi durumunuzu da düşünerek sürekli para harcamamanızı istediğim için bilgilendirmeler yapıyorum. Benim bu bilgilendirmelerimi uyarılarımı keyfi olarak uygulamazsanız yada kendinizi kandırarak eksik uygularsanız etkisi az olacaktır. Çünkü tecrübelerim doğrultusunda, size yararlı olabilmek adına bilgilendirmemi - dikkat edilmesi noktaları anlatıyorum.
Eğer kısa sürede sonuç bekliyorsanız ben SPAM'cı değilim gidin sitenizi SPAM'a sokun. Yaptığım çalışmalar manuel, zamana yaydığımda arama motorları tarafından doğal çalışma olarak bilinir. Son zamanlardaki güncellemelere göre çalışma stratejisi uyguluyorum. [COLOR="Black"]Bazı müşteri sıfatına giren kişilerin 1-2 haftada sitem çıksın yoksa hakkında kötü konuşurum gibi tehditkar konuşmaları beni korkutmaz, aksine güçlü kılar. Ben sitenizi kendi web sitemmiş gibi benimsiyor, aldığım paranın HAKKINI vermeye çaba gösteriyorum.
LÜTFEN bu iş boya küpü değil ki sokup çıkarasın, emek istiyor, böyle düşünen zihniyetler varsa Ticaret yapmayın benimle :)
[/COLOR]
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
E** G**