Güzel yorumlarınız ve memnuniyetleriniz beni onure ediyor. Çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın.
+ Ticaret ahlakımdan dolayı bir konuyu da sizlerle paylaşmak istiyorum


Sevgili kardeşlerim, Ağabeylerim, Ablalarım yaptığımız çalışmalar anlık olmadığı için ve güvenli bir şekilde ilerlediğim için ben de sizden ricacı olmak istiyorum. Genel anlamda çok kısa bir sürede veya rekabet hacmi yoğunluğuna göre, sürece göre, 1 haftaya 10 güne HIZLI şekilde sonuç beklemeyin.
Ben çalışmalarımın yanı sıra, çoğu kişinin yapmadığı birşeyi de yaparak, her müşterime mail yolu ile uygulaması gerekenleri de anlatıyorum.
Çalışma sonrasında da yapılması gerekenleri anlatmamın tek sebebi, her seo çalışması bitince, maddi durumunuzu da düşünerek sürekli para harcamamanızı istediğim için bilgilendirmeler yapıyorum. Benim bu bilgilendirmelerimi uyarılarımı keyfi olarak uygulamazsanız yada kendinizi kandırarak eksik uygularsanız etkisi az olacaktır. Çünkü tecrübelerim doğrultusunda, size yararlı olabilmek adına bilgilendirmemi - dikkat edilmesi noktaları anlatıyorum.

Eğer kısa sürede sonuç bekliyorsanız ben SPAM'cı değilim gidin sitenizi SPAM'a sokun. Yaptığım çalışmalar manuel, zamana yaydığımda arama motorları tarafından doğal çalışma olarak bilinir. Son zamanlardaki güncellemelere göre çalışma stratejisi uyguluyorum. [COLOR="Black"]Bazı müşteri sıfatına giren kişilerin 1-2 haftada sitem çıksın yoksa hakkında kötü konuşurum
gibi tehditkar konuşmaları beni korkutmaz, aksine güçlü kılar. Ben sitenizi kendi web sitemmiş gibi benimsiyor, aldığım paranın HAKKINI vermeye çaba gösteriyorum.

LÜTFEN bu iş boya küpü değil ki sokup çıkarasın, emek istiyor, böyle düşünen zihniyetler varsa Ticaret yapmayın benimle :)
[/COLOR]