benim tavsiyem, satılık olan hazır haber sitelerini alman yönündedir. 5-10 bin TL'ye birçok google news kayıtlı haber sitesi var. Para kazanmak için dönüşü daha hızlı olur,sadece tatınıtım yazıları ile en az 200-600 TL kazanabilirsin. Benimde bir haber sitesi açma projem var. Alan adını aldım ancak bekliyorum. Arkadaşların dediği gibi çok emek isteyen bir iş, tabi para kazanacağım diyorsan...
Ek Olarak: Son bir sözüm daha var. Para kazanmak için kuracağın haber sitesinde, en az 1-2 tane maaşlı ve sözleşmeli editörün olmalı. Aksi halde forumlardan v.b. yerlerden bulduğun editörlerle bu işi yürütemezsin. Ayrıca bu işin hosting kısmı var. Haber sitesinden para kazanmak için sitenin günlük tekil hiti 10-20.000'i çok rahat görmeli diye düşünüyorum. Bu kadar hiti kaldırabilmen içinde kullanacağın hosting paketlerinin fiyatları çok pahalı. Haber ajansına muhakkak aboneliğin olmalı ki telif ile ilgili bir sıkıntı yaşama. Liste bu şekilde devam ediyor. Benim görüşüm, bu işin başarılı olması için 2 anahtarı var. Bunlardan ilki istek ve özveri. Diğeri para (aylık en az 5.000 TL)