lostyazilim

Önerilerinize ihtiyacım var

11 Mesajlar 1.665 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

localhost localhost Atatürk! Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 145 / 144
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar,

Öncelikle konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim.
Burada bulunan sitem hakkında tasarım, yazılım, seo ve olması gereken ya da olmaması gereken durumlar gibi her türlü önerinize ihtiyacım vardır.

Ziyaret eden öneride bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

https://roe.com.tr
wmaraci
reklam

Atlascringe Atlascringe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 387 / 182
  • Ticaret 21, (%100)
Siteniz gayet hoş duruyor, seo derken ne gibi bir hedefiniz var hocam.

• Üyelik 13.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 145 / 144
  • Ticaret 2, (%100)

Atlascringe adlı üyeden alıntı

Siteniz gayet hoş duruyor, seo derken ne gibi bir hedefiniz var hocam.

Hedef tabi ki sitemin kategorisinde ilk sayfa ve ilk sıralar. :) Yorum almak istediğim SEO konuları ise site içi arama motorlarına aykırı görünen durumlar. Tabi ki detaylı bir analiz istemiyorum. Bir-iki sayfalık ziyaretlerinizde gözünüze çarpan durumlar gibi.
Akıl, akıldan üstündür.

Atlascringe Atlascringe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 387 / 182
  • Ticaret 21, (%100)
Başlık daha açıklayıcı olabilir, Birde h2 etiketi içinde istediğiniz kelimeler bazında kısa bir açıklama oluşturmanızı tavsiye ederim.
localhost

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 145 / 144
  • Ticaret 2, (%100)

Atlascringe adlı üyeden alıntı

Başlık daha açıklayıcı olabilir, Birde h2 etiketi içinde istediğiniz kelimeler bazında kısa bir açıklama oluşturmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım.

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
Siteyi minimal buldum, biraz göze batacak şekilde olsa daha güzel olabilir.
localhost

kişi bu mesajı beğendi.

GrafikYazilim06 GrafikYazilim06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafiker, Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 121 / 63
  • Ticaret 14, (%100)
Sitenizi biraz inceledim, emek verilmiş ve kullanışlı bir site olduğu belli oluyor. Geliştirilebilir gördüğüm özelliklerse şöyle:

• Menülerin üzerine gelince açılan alandaki renk, siyah yerine mavi kullanılabilir. Siteniz yazılım alanında hizmet verdiği için yazılım firmaları genelde mavi rengi tercih ediyor. #115B97 rengi veya bunun biraz daha açık tonları siteye daha uyumlu olabilir.

• Yandaki teklif isteyin yazısı dik yerine düz durabilir çünkü yanlarda çok boşluk var.

• Üstteki logo alanı çok küçük, siteyi basit gösteriyor. Logo alanı büyültülebilir ve bunun yanına küçük bir banner eklenebilir. En azından büyük ekran boylarında böyle yapılabilir, telefon vb. boyutlarda banner kaldırılabilir.

• Referanslarımız bölümündeki site görünümleri çok küçük bence. Müşteriler ilgili adrese tıklamadanda arayüz resimlerine baktıklarında bir fikir sahibi olabilmeli.

• Ekran telefon boyutuna gelince müşteri paneli linki ile menü simgesi çakışıyor.

• Müşteri yorumları için slider eklemişsiniz, gayetde güzel olmuş fakat bu slidera Müşteri Yorumları gibi bir başlık eklenebilir, herhangi bir slider başlığı yok.

• Sitedeki makalelerde, ara başlıklarda görebildiğim kadarıyla strong kullanmışsınız. Seo açısından başlıklarda H etiketi kullanmanız daha faydalı olabilir belki.

Bunlar ilk bakışta görebildiğim durumlar fakat başta söylediğim gibi siteniz emek verilmiş ve kullanışlı bir site, logonun üzerine gelince yapılan animasyon vb. bunlarda güzel. İyi çalışmalar dilerim..
localhost

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 145 / 144
  • Ticaret 2, (%100)

SertacYANIK adlı üyeden alıntı

Siteyi minimal buldum, biraz göze batacak şekilde olsa daha güzel olabilir.

Açık konuşmak gerekirse fazla göze batan ekranı tamamen kaplayan sitelere hoşlanmıyorum. Sadeliği seven birisi olarak yanlış yapıyor muyum? demeden edemiyorum.

GrafikYazilim06 adlı üyeden alıntı

Sitenizi biraz inceledim, emek verilmiş ve kullanışlı bir site olduğu belli oluyor. Geliştirilebilir gördüğüm özelliklerse şöyle:

• Menülerin üzerine gelince açılan alandaki renk, siyah yerine mavi kullanılabilir. Siteniz yazılım alanında hizmet verdiği için yazılım firmaları genelde mavi rengi tercih ediyor. #115B97 rengi veya bunun biraz daha açık tonları siteye daha uyumlu olabilir.

• Yandaki teklif isteyin yazısı dik yerine düz durabilir çünkü yanlarda çok boşluk var.

• Üstteki logo alanı çok küçük, siteyi basit gösteriyor. Logo alanı büyültülebilir ve bunun yanına küçük bir banner eklenebilir. En azından büyük ekran boylarında böyle yapılabilir, telefon vb. boyutlarda banner kaldırılabilir.

• Referanslarımız bölümündeki site görünümleri çok küçük bence. Müşteriler ilgili adrese tıklamadanda arayüz resimlerine baktıklarında bir fikir sahibi olabilmeli.

• Ekran telefon boyutuna gelince müşteri paneli linki ile menü simgesi çakışıyor.

• Müşteri yorumları için slider eklemişsiniz, gayetde güzel olmuş fakat bu slidera Müşteri Yorumları gibi bir başlık eklenebilir, herhangi bir slider başlığı yok.

• Sitedeki makalelerde, ara başlıklarda görebildiğim kadarıyla strong kullanmışsınız. Seo açısından başlıklarda H etiketi kullanmanız daha faydalı olabilir belki.

Bunlar ilk bakışta görebildiğim durumlar fakat başta söylediğim gibi siteniz emek verilmiş ve kullanışlı bir site, logonun üzerine gelince yapılan animasyon vb. bunlarda güzel. İyi çalışmalar dilerim..

İncelemeniz için çok teşekkür ederim.

- Mavi ve lacivert tonları her zaman güven aşılamıştır. Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum. Daha öncesinde mavi tonlarında bir görünüme sahipti. Aslında şu an kullandığım renk tonu biraz aykırı gibi görünüyor. Sanırım bu eleştiriniz benim kısa süre içerisinde mavi tonlarına yönelmemde büyük rol oynayacak. :)

- Teklif yazısı orada öylece ruhsuz durduğunu kabul ediyorum. Belki açılabilir bir şey daha mantıklı olabilir?

- Sadeliği sevdiğimden olacak ki logo alanın fazla alan işgal etmemesini düşünüyorum. Ama tabi ki logo alanının küçük olduğunu kabul ediyorum. :(

- Referanslarımız bölümünde şöyle bir çalışma düşünüyordum. Sizin bu düşüncenizden sonra kesinleştirdim. Tıklandığı zaman her müşteriye ayrı bir sayfa ve site hakkında 3-5 tanıtıcı görsel belkide firmayı tanıtıcı bir yazı akabinde site yapımında kullanılan program, veritabanı, dil ve hazır kütüphaneler gibi gibi.

- Evet, o konuda düzenleme yapacağım. (Menü, panel çakışması)

- Slider başlığı yok. Haklısınız o konuda düzenleme yapacağım.

- Makale ve konular dediğiniz gibi strong ile tanımlıdır. Bu birazda editörümüzün bize bir yanlışı :) Bu kriteri atlamamaya özen göstereceğim.

Tekrardan çok teşekkür ederim.
GrafikYazilim06

kişi bu mesajı beğendi.

GrafikYazilim06 GrafikYazilim06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafiker, Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 121 / 63
  • Ticaret 14, (%100)
localhost Rica ederim, kolay gelsin başarılar.. :)
localhost

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 145 / 144
  • Ticaret 2, (%100)
GrafikYazilim06

Renk uyumu için şimdi ne düşünüyorsunuz? Düzenlemeler devam etmektedir.

wmaraci
Konuyu toplam 9 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 9 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al