Fotoda parkın yanında bir cafe olduğunu bir ben mi görüyorum ? Cafe değil park mı tartışma konusu ?

Ayrıca park neden bu kadar tepki çeker ki ? Yapan art niyetle tartışma çıkarmak için bile yapsa park zararlı bir şey değil ki, tek kötü yanı kalitesiz dandik görselliği olmayan malzemeyle uyduruk bir şey yapmaları, onu da itiraz edenler dernekler partiler maliyetini karşılar istedikleri kaliteye çevirebilirler. Anıtkabir sadece bir mezar değil ki, koca bir alan ve insanlar oraya ülkenin kurucusunu görmeye dünyanın her yerinden geliyor, uzun süre kalanlar oluyor, parkın olması bence mantıklıydı. Başka yer bulamamışlar değil, özellikle orada çocukların oynayacağı bir park olsun istemişler, cidden bazı tartışmaları anlamak zor.

Ayrıca padişah türbelerine falan da alan müsaitse yapsınlar, parkın kime ne zararı var ? Cami bahçelerine de yapsınlar, nihayetinde dışarıdan rahatsızlık verecek kalabalık gelmeyecek ki, oraya giden insanların çocukları biraz oyalanacak.

Cami altlarına marketler açıyorlar kimse tartışmıyor, anıtkabir altında cafe işletiliyor kimse tartışmıyor, birisi gitmiş oraya park yapmış ülke karışıyor, vallahi çok tuhaf ülkeyiz.

Sonradan ekleme :

Cafe olmamalı falan da demiyorum, en azından bu daha tartışılabilir bir şey fakat bu değil de parkın tartışılması tuhaf.