karrizima adlı üyeden alıntı

Hocam engin bilgilerinizden lütfen bişeyler ekleyin yönelelim.


Hocam tanıtım yazısına binler aktararak zirveye ulaşabilirsiniz çok doğru iyi paralarda kazanabilirsiniz ancak o parayla aynı sektörde 3,4 hatta 10 adet paravan blog oluşturursanız kimse sizi binlerce lira akıtarak tanıtım yazısı alarak geçemez. Ancak herkes de bi tanıtım yazısı sevgisi aldı başını gidiyor. Mesela bir teknoloji siteniz var ise veyahut webmaster siteniz wmaraci gibi sitelerde dolaşarak sorunlara çözüm sunan makaleleri yazıp sorun için konu açanlara yorum olarak link vermeniz daha etkili bir seo olabilir. Google algoritmaları çok mu düşük seviyede de tanıtım yazılarının doğal olmadığını anlamıyor.

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Varsa başka bir yöntemi söyleyin bizde bilelim, Uygun ve etkili yol şuan tanıtım yazısıdır. Gidip Adwords reklamı da verebilirsiniz. Yanı sıra sosyal medya reklamları da verebilirsiniz ama kalıcı olmaz :) Onların süresi bittiğinde eski tas eski hamam olacak :)

Ama aldığınız tanıtım yazıları ömürlük olduğu için, o başlık illaki arama sonuçlarında karşınıza çıkacaktır. Çıktığında ise sitenize referans olacak ama yok Adwords ve Sosyal medya reklamlarını daha etkili görüyorsanız o sizin bileceğiniz iştir. Şunu da söyleyeyim, Adwords ve Sosyal Medya reklamları genelde kurumsal firmalar çalışır ve uzun vadeli çalışır. Uzun vade demek PARA demek :)


Haklısınız hocam ancak yukarıda biraz birşey yazdım.