Tasarımı beğendim ellerine sağlık.

Ama değinmeden geçmeyecem kahkahalar ile okudum yorumları arkadaşlar hala böyle insanlar var mı dedirtiyor cidden.

senin ülkenin ismi neyse onu yaz diyorum. sen hala ingilizcede böyle vikipedide böyle diyorsun. Bana ne vikipediden sana ne ingilizceden. Adamlar "republic of cow" yazsa sen onu da kullanacaksın demek ki. Nede olsa vikipedi yazmış, öyle mi?

Sen ciddi misin ? Yoksa dalga mı geçiyorsun. Hindi ile bir ülke adını ayırt edemeyecek kadar gerizekalı değil o insanlar. Ve İngilizce'de bir çok kelime eş anlam taşıyor. Türkiye kelimesi okunurken Turkey kelimesine yakın olduğu için Turkey olarak İngilizceye geçmiştir. Hindilik ile alakamız olduğundan değil. Ve Republic olayına gelelim. Sen hiç how are sen diye bir şey duydun mu ? Bir cümle İngilizce başlayıp Türkçe biter mi arkadaşım?

Madem metin konusunda yorumlar gelmiş. Bende ufak bir konuda uyarayım kardeşimi. ATATÜRK yazmanı tercih ederim. Çünkü önderimizin adının tam yazılmasını isterim şahsen. Başka özel isim olsaydı hiç bu yorumu dahi yapmazdım :) Anladın sen beni..

mkahraman Biraz çok bilmişliği geçin de hocam insanların emeğine saygı duyun.