Ecancan Baştan belirtmek istiyorum amacım polemik yaratmak veya herhangi bir tartışmaya girip kalp kırmak değil. Ayrıcalık olduğundan bahsetmiş miyim? Dikkatli okumanızı rica ediyorum bir mecburiyetten bahsetmişim demek ki o anda başka temalar işimi görmemiş ve bende onu kullanmışım daha sonrasında da parasını ödeyip almışım bunda bir sorun göremiyorum. Çok büyük firmaların yazılımlarında bile deneme süreleri vardır da siz bilmezsiniz tabi onları o ayrı bir mesele. Zorla illa kullan falan gibi diyen biriside yok zaten benim kullanmadığım cümleleri kullanmaya gayret göstermezseniz dahada mutlu olurum. :) Sizin için TÜRK! gavur fark etmez ama benim için fark eder saygı duymak gerekir insanların fikirleri ve düşünceleri değişir. Pardus kullanmaya çalıştım ancak olmadı işimi görmedi ve bende win10 kullanıyorum mecburen yapacak birşey yok.. Siz onu elde etmek için elinizden geleni yapmaya devam edin lütfen ancak düşüncelere de saygı duymasını bilin.

Ben nasıl fikirlerinize saygı duyuyorsam sizde duyarsanız sevinirim. :) Konuya çok şeyler yazılabilir ancak yersiz muhabbetin ne yeri nede zamanı benim için.

Dürüst bir cevap verdiğim içinde kusura bakmayın size **************lar yarar. Yazınız için teşekkürler zahmet edip yazmışsınız ama yersiz olmuş.

Herkese iyi forumlar dilerim.