İş Alımı Kapalıdır
Google Play Hesabımız Feshedilmiştir
[CENTER]
[/CENTER]
---------- Referanslar ----------
Uygulama satın alındı. Kendisine teşekkür ederim. Kısa sürede teslim etti...
uygulama işi verildi A++ bi arkadaş. Teşekkürler.
1 Adet Uygulama Yaptırıldı. Gayet Başarılı ve Hızlı şekilde teslim aldım. Teşekkürler. +Ref
Uygulama satın alındı.Güvenilir bi arkadaş
çok hızlı ve özenli yapıyor, 1 adet uygulamayı çok iyi bir şekilde yaptı. Teşekkürler, +REF
Uygulama teslim alındı ve play store yüklemesi sorunsuz tamamlandı.
Bir adet uygulama yaptırıldı. Google Play Storede hemen yayınlandı.
Uygulama Siparişi verildi. İşini iyi yapan bir arkadaş. Önerilir.
hizmet alındı, çok ilgili ve titiz bir çalışma yaptı, tavsiye edilir.
Uygulama işi verdildi kesinlikle işini iyi yapan bir arkadaş. teşekkürler.
emirhankiziloglu adlı üyeden alıntı
www.indirgo.club web sitem içim hem webview hem de bildirim için özel uygulama hazırlattım. 1 günde teslim aldım her ikisini de. arkadaş işinde hızlı ve güvenilir. :)Hızlı ve Kaliteli İş Teşekkürler.
Birtane Daha Yaptırıldı İşin Hakkını Veren Kardeşime Teşekkür Ediyorum.
1 yıl önce webview uygulama yapmıştık. Bugün itibariyle uygulamamı güncelledim. Güncellerken gerekli olan key ve şifreleri anında temin etti. Teşekkür ediyorum.
Din gece verdigimiz webviev siparisimizi hizlica teslim etti.. ayrica daha sonra istedigimiz bir ozelligi hic tereddutsuz hizli sekilde yerine getirdi.. cok tesekkur ederiz..
Websitem için android uygulama yaptı arkadaş konuştuğumuz gibi yapmaya başlayıp aynı gün içinde teslim etti İlgi alakasından dolayı teşekkür ederim.
ücret almadan samimiyet ve güvenle hizmeti sorunsuz hazırlayıp yolladı.
eline, yüreğine sağlık..
eline, yüreğine sağlık..
çok ilgili ve değerli bir arkadaş şiddetle tavsiye ederim...
https://www.hacamatci.xyz/ sitemiz için çalışma yapıldı güzel ve arkadaş gerçekten çok sabırlı saçma sorularıma sıkılmadan cevap verdi işini hakkıyla yaptı