degerli yorumlarınız ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ama ücret konusuda gelirsek 4 liraya 1k gösterim'den bahsediyor google bugun 4 tl ye 1k gösterim gösterecek sistem varmıdır dogrusu bilmiyorum ancak pr5 pr6 sitelerde bir tanıtım yazısı 50 ila 100 tl arası degişiyor buda maliyetli oluyor kimisine göre kimisine göre ucuz farklılık gösteriyor tabiki. Benım alex'a degerim iyi gibi ama hit alma konusunda sıkıntı çekiyor günlük 1 2 k hit alan sitelerin neler yaptıgını cidden merak ediyorum 20 30 k yapanlar cidden saglam sistem kurmuş olanlar. Peki sizin tavsiyeleriniz nelerdir hocam adwords 'e yakın neler var sizce ?
emrecanozkan
caddebodrum
alemburda
enerjibes

Ek Olarak:

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizin tanınmasını istiyorsanız sitenizin seo suna para harcayın adword reklamları para verdigin sürece siteniz en üstte durur parayı kestiginiz an geldiği yere geri döner...

Bir diger husus ise eger ki siteniz üzerinden satış yapmıyorsanız zaten adword reklamı anlamın hiçbir anlamı yok. Makaleniz okusun vs diye adword reklamı almak mantıksız olur onun yerine gidersiniz 10-20 tane tanıtım yazısı alır anahtar kelimelerde yükselirsiniz.

hocam hak veriyorum size tanıtım konusunda ama bir tanıtım yazısı almak dedigim gibi 50 100 tl arası degişiyor ben siteden zaten para kazanmıyorum 50 100 tl vermem'de sacma oluyor biraz, sanırım sosyal medya üzerinden yürürsem daha iyi olur diye dusunuyorum ornegin facebook reklamları gibi