lostyazilim
tr.link

MakaleYazKazan Kullanan Var Mı ?

13 Mesajlar 5.120 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar makaleyazkazan.com'u kullanan var mı ? güvenli midir ? sözleşmeyi yazdırıp imza atıp, taratıp tekrar siteye yüklememizi falan istiyor. Güvenebilirmiyiz ?

wmaraci
reklam

EmirTAS EmirTAS Yazarım! Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar, çizer, biçer!
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 660
  • Beğeniler 24 / 189
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba, sözleşme maddeleri nelerdir? 100 kelimeye ne kadar ödeme yapıyorlar?

Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

EmirTAŞ adlı üyeden alıntı

Merhaba, sözleşme maddeleri nelerdir? 100 kelimeye ne kadar ödeme yapıyorlar?

Hocam sözleşme birkaç sayfa, madde madde veremem burada, ücretler değişiyor yazarlık seviyesine göre.

AdnanSimge AdnanSimge Adnan Simge Zaimoğlu Telefon Onaysız
  • Üyelik 02.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 50 / 45
  • Ticaret 30, (%93)
Hocam, internetten yaziyazparakazan.com adı altında bile 100 kelime 50 kuruşa yazdıran siteler var. Çoğu dola.ndırıcı değil ancak ücret dusuk. Bana kalırsa hiç bu sitelere bulaşmadan,siparisleri buradan almanız.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

AdnanSimge adlı üyeden alıntı

Hocam, internetten yaziyazparakazan.com adı altında bile 100 kelime 50 kuruşa yazdıran siteler var. Çoğu dola.ndırıcı değil ancak ücret dusuk. Bana kalırsa hiç bu sitelere bulaşmadan,siparisleri buradan almanız.

Hocam ben yazı çıksın, yazıyım, atıyım param gelsin istiyorum. Otomatik olarak bir sistem yani.

Öyle konu açayım, konuya bir şey atsınlar sürem olsun falan, hiç yapmadığım için bilmiyorum, siz yapıyorsanız bi anlatırsanız çok makbule geçer.

unalishak unalishak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ü**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 10, (%100)
https://www.sikayetvar.com/makaleyazkazancom-2-aydir-odeme-yapmiyor

https://www.sikayetvar.com/makaleyazkazancom-makale-fiyatlari-yazarlar-bilgilendirilmeden-dusuruldu

https://www.sikayetvar.com/makaleyazkazancom-makale-ucretleri-odenmiyor

HOCAM BUNLARI BİN İNCELEYİM DERİM PEK SAĞLAM DEĞİLLER

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Teşekkürler hocam, bunlar google'da çıkmamıştı. Gördüğüm iyi oldu. Peki üstteki arkadaşa da sordum da olmadı, ben makale yazma işinde tecrübeli değilim, yani iş nasıl alınır, nasıl teslim edilir, edilmesse ne olur, yazı örneği nasıldır vb. bunları açıklayan bir bilgi elde edemedim. Siz makale satışı yapıyorsanız ufak bir özet geçermisiniz acaba ?

Mesela ben her gün işten geldikten sonra 1 makale yazmak istiyorum. Bazen çok yorgun olduğum için yazamayabilirim. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

unalishak unalishak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ü**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam günlük bir adet makale bu işi ek olarak yapıyor olsanız bile pek bir şey kazandırmaz. Günlük en azından 300 kelimelik 5 adet makale yazmanız gerekiyor. Bu da yazma hızınıza bağlı olarak 1 saatinizi alabilir. 100 Kelime 1,5 TL olacak şekilde en azından yazmanız gerekir. Bu durumda;

300 * 5 * 1,5 TL = 22,5 TL * 30 = 675 TL yapar.

Eğer sigara kullanıyorsanız en azından sigara paranızı ve yol paranızı karşılamaya yeter. Yok kullanmıyorsanız, kira paranızı çıkarabilirsiniz.

Makale yazmanın zorluklarından bir tanesi, size verilen konuları organik olarak yazıyor olabilmenizdir. Yani hızlı yazmanın tek başına hiçbir etkisi yoktur. Aynı zamanda birçok konuda bilgi sahibi olmanız ve neyi nerede nasıl bulmanız gerektiğini iyi bilmeniz gerekiyor.

Hızlı düşünme + Hızlı Yazma + Bilgi + Tecrübe = İyi Makale Yazarı

Bana göre iyi bir yazar olmanın formülü budur. Ayrıca Wmaracı forumunda ticari puanı yüksek olan kişilerden iş alırsanız sizin için iyi olur. Olabildiğince ön ödemeli çalışmanızda fayda var. Aylık olarak çalışmak biraz riskli bir iş olduğu için haftalık ya da günlük ücret karşılığında çalışmanız sizin yararınıza olabilir.

Kendinize ait bir arşiv oluşturmanızda gerekir. Ben her zaman için klasörler halinde arşivlerimi tarih vererek düzenli bir biçimde tutuyorum. Ayrıca kendinize ait bir excell tablosu oluşturun. Tablonun sütunlarında; Sıra No + Makalenin Konusu + Kimden Alındığı + Kaç kelime olduğu + Ücreti + Ödenen ücretler + Ödenecek Ücretler gibi bilgiler yer alsın. Böylelikle aylık ne kadar kazandığınızı net bir şekilde görebilirsiniz.

Her konuda yazacaksınız diye bir kural yok. Hangi konuda iyiyseniz o konuda yazmalısınız. Özellikle burada ilan vermenizi tavsiye ederim. Eğer daha önceden yazdığınız makaleler varsa ve elinizde bulunuyorsa (Yayımlanmamışsa) makalelerinizi buradan satışa çıkarabilirsiniz. Bunun için ticari ilan vermeniz gerekir.

Sürümden kazanma yöntemini de deneyebilirsiniz. Yani 100 + Kelime 1 TL olacak şekilde yazabilir, makale sayısını düşürebilirsiniz. Ancak ben bu yöntemi genelde tavsiye etmiyorum. Bana göre 1 TL iyi bir makale için düşük bir ücrettir.

İnternette yer alan sitelere pek güvenmeyin derim. AdnanSimge hocamın da belirttiği gibi işi 1 TL'den alıp 0,5 kuruşa yazdıran kişiler var ki evet paranızı veriyorlar ama bana göre onların yaptığı sömürü düzeninden ve piyasanın içine etmekten başka bir işe yaramıyor.

Ne yaparsanız yapın mesleği ayaklar altına almayın. Asıl önemli nokta bu.

Makale yazarlığı hayatınızda başarılar dilerim.
Ersumer MertUslu

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

unalishak adlı üyeden alıntı

Hocam günlük bir adet makale bu işi ek olarak yapıyor olsanız bile pek bir şey kazandırmaz. Günlük en azından 300 kelimelik 5 adet makale yazmanız gerekiyor. Bu da yazma hızınıza bağlı olarak 1 saatinizi alabilir. 100 Kelime 1,5 TL olacak şekilde en azından yazmanız gerekir. Bu durumda;

300 * 5 * 1,5 TL = 22,5 TL * 30 = 675 TL yapar.

Eğer sigara kullanıyorsanız en azından sigara paranızı ve yol paranızı karşılamaya yeter. Yok kullanmıyorsanız, kira paranızı çıkarabilirsiniz.

Makale yazmanın zorluklarından bir tanesi, size verilen konuları organik olarak yazıyor olabilmenizdir. Yani hızlı yazmanın tek başına hiçbir etkisi yoktur. Aynı zamanda birçok konuda bilgi sahibi olmanız ve neyi nerede nasıl bulmanız gerektiğini iyi bilmeniz gerekiyor.

Hızlı düşünme + Hızlı Yazma + Bilgi + Tecrübe = İyi Makale Yazarı

Bana göre iyi bir yazar olmanın formülü budur. Ayrıca Wmaracı forumunda ticari puanı yüksek olan kişilerden iş alırsanız sizin için iyi olur. Olabildiğince ön ödemeli çalışmanızda fayda var. Aylık olarak çalışmak biraz riskli bir iş olduğu için haftalık ya da günlük ücret karşılığında çalışmanız sizin yararınıza olabilir.

Kendinize ait bir arşiv oluşturmanızda gerekir. Ben her zaman için klasörler halinde arşivlerimi tarih vererek düzenli bir biçimde tutuyorum. Ayrıca kendinize ait bir excell tablosu oluşturun. Tablonun sütunlarında; Sıra No + Makalenin Konusu + Kimden Alındığı + Kaç kelime olduğu + Ücreti + Ödenen ücretler + Ödenecek Ücretler gibi bilgiler yer alsın. Böylelikle aylık ne kadar kazandığınızı net bir şekilde görebilirsiniz.

Her konuda yazacaksınız diye bir kural yok. Hangi konuda iyiyseniz o konuda yazmalısınız. Özellikle burada ilan vermenizi tavsiye ederim. Eğer daha önceden yazdığınız makaleler varsa ve elinizde bulunuyorsa (Yayımlanmamışsa) makalelerinizi buradan satışa çıkarabilirsiniz. Bunun için ticari ilan vermeniz gerekir.

Sürümden kazanma yöntemini de deneyebilirsiniz. Yani 100 + Kelime 1 TL olacak şekilde yazabilir, makale sayısını düşürebilirsiniz. Ancak ben bu yöntemi genelde tavsiye etmiyorum. Bana göre 1 TL iyi bir makale için düşük bir ücrettir.

İnternette yer alan sitelere pek güvenmeyin derim. AdnanSimge hocamın da belirttiği gibi işi 1 TL'den alıp 0,5 kuruşa yazdıran kişiler var ki evet paranızı veriyorlar ama bana göre onların yaptığı sömürü düzeninden ve piyasanın içine etmekten başka bir işe yaramıyor.

Ne yaparsanız yapın mesleği ayaklar altına almayın. Asıl önemli nokta bu.

Makale yazarlığı hayatınızda başarılar dilerim.

Adamsınız hocam, çok sağolun üşenmemiş yazmışsınız. Elinize sağlık. Son 1 soru sorumak istiyorum, kısa cevap verseniz de yeterli olacaktır. Bu elimdeki yazıları satmak değilde, başkalarının istediklerini yazıp satmak nasıl oluyor acaba ? mesela ben konu açtım dedim ki makale yazıyorum. 1 saat sonra 20 tane teklif geldi, hepsi de yarına istiyor. ne yapacağım bu tür durumlarda ?

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
MertUslu hocam ilan açtıktan 1 saat sonra 20 teklif gelmesi imkansıza yakın birşey :) Kendimden biliyorum. Wmaracı üzerinden makale sattığım arkadaşlar var ancak kısıtlı sayıda. Makale satış işi biraz zor yürüyor benim fikrime göre.
MertUslu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al