Tüm yorumları okudum forumda gerçekten akıllı insanlar yer alıyor bunu fark ettim. İsteyenler olabilir, istemeyenler olabilir. Bunu oy birliği ile yapmışlar sonuçta (TSK açıklamasına göre). Fakat garibime giden 2 mesele var.

1. O zaman Kabe'yede yapılsın nasıl oluyormuş bakalım temalı yorum.
2. Çocuk parkı kaldırılınca sanki oyunda seviye atlamış misali çocuk gibi sevinen, zafer kutlayan şahıslar.

Atatürk ile İslam aleminin Peygamberi Hz.Muhammet'i kıyaslamak başlı başına zaten bir fiyasko bunu düşünemeyen beyinlerin 25 liradan formata ihtiyacı var.

Bu olaya siyasi yaklaşırsak;

Atatürkçülük günümüz de ki dindar kesim tarafından ön yargıyla zedeleniyor. Şahsi olarak ülkemizin kurucusu Atamızı biliyorum ve onun getirdiği kanunlara uyuyorum, baş kaldırmıyorum.

- Dincilik ise, dindar olmayan kesim tarafından zedelenmiş durumda. Bu kişiler genel olarak tartışmalarında Atatürk'ü savunduğu için yoğunluk bu kısımda.

Sonuç: 2 alemin büyük Liderleri.. İkisinin de tabiri caizse kemiklerinin sızlaması.. Oysa ki ikisinin de davası bizim içindi.

Ek olarak;
Müslümanlığı müslüman kişilerden öğrenseydim, olmazdım. Atamızı Atatürkçülerden tanısaydım, onu sevmezdim.