lostyazilim

Kuzey Sineması | Film Platformu Tanıtım

4 Mesajlar 638 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SerdarCR SerdarCR SicParvisMagna Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İş Geliştirme Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1318
  • Beğeniler 101 / 251
  • Ticaret 24, (%100)
Site Adı: Kuzeysinemasi.com

Site Adresi: http://www.kuzeysinemasi.com

Sitenin Kullanıldığı Alt Yapı: Wordpress

Açılış Tarihi: 1 Eylül 2016

Site İçeriği & Amacı: Film İzleme Sitesi

Hedef: Film İzle anahtar kelimesinde 1. sayfa

Türkiye'nin en yeni film sitelerinden olan Kuzey Sineması yakın zamanda açıldı. Sitemizle ilgili hedefimiz tabii ki de en iyi yerlere gelebilmek.
Fakat bunu her site başaramıyor. Belki az çalışmaktan, belki yanlış çalışmaktan. Kuzey Sineması olarak bizim hedefimiz büyük.
Türkiye'de özellikle film sektörünün iyi yerlerde olduğunu göz önünde bulundurursak işimiz oldukça zor ve zorlayıcı bir rekabetin içindeyiz.
Fakat çalışmalarımızın meyvelerini yakın zamanda alıcağımızı düşündüğümüzden bu zorluğa iştahlı bir şekilde katlanıyoruz.
Sitemizde 1080p, 720p kalitelerinde filmler bulunmaktadır. Bunların haricinde 3D filmimiz de bulunuyor.
Türkçe dublajından alt yazılısına, Hint filmlerinden Kore filmlerine kadar bir çok türde filmi sitemizde bulmanız mümkün.
Güzel içeriği ve kullanışlı temaları ile özenle seçilmiş filmleri Kuzey Sineması'nda izleyebilirsiniz.
Kuzey Sineması | Film Platformu olarak sizlere iyi seyirler dileriz.

wmaraci
reklam

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
Sonuna "izle" etiketi koyan sitelere girmek bile girmiyorum ben aradığım özgün tasarımlı, düzgün içerikli bir site oluyor benim bilginiz olsun. Benim gibi düzenli site arayan bir çok insan var. Güneyliler girmeyecek mi bu siteye? Veya güney filmleri olmayacak mı? Alan adını da değişmenizi öneririm

wellhi4 wellhi4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 26 / 32
  • Ticaret 12, (%100)
sonuna "izle" kelimesi SEO açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Alan adı konusunda katılıyorum, herhangi bir alana yönelik olmamalı.

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
seo açısından faydalı olduğunu bende biliyorum fakat kötü izlenim veriyor tamamen profesyonellikten uzak kalıyor. izlemeye deger sitesine bakın tamamen o kalitede fakat tasarımsal olarak güzel site yok maalesef

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al