No1
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
optisyen
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dogu bitti ankara Kaldı Çocuk parkı yapacak Ankaranın çok ihtiyacı vardı parka sanki bu varya bu tam bir saçmalıktır tam bir saygısızlıktır Gidin doguya yapın parkıda cocuklar sevinsin
susmayiz.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Park kaldırıldı, görev tamamlandı vatan kurtarıldı.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anıtkabiri kaldırıp yerine aquapark yaptılar sanki anasını satiym. yok mu başka işimiz gücümüz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Saygı deger yorumcu arkadaşlar, keşke o parkı oraya yapanların düşünceleride sizin gibi saf ve temiz olabilse. 15 yıldır gördügümüz tek şey şu: önce nabız yokla, baktın ses çıkmıyor biraz daha yürü..
Önce park ile başlanır. sonra çay bahçesi, en sonunda ise yol genişleme çalışması
Yoksa parkın ne kötülügü var orda ama maksat bu degil işte.
Anıtkabir e ucube diyen akp li siyasetçiler var oldukça, mahsum görünüşlü park tan bahsetmek saçmalık olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Atatürk çok severdi , park çok severdi , çocuk severdi.
İyi madem ben lunapark çok severim mezarımın yanına lunapark yapsınlar.
Arkadaşta lahmacun sever , onunkinin yanınada bi lokanta açıverin iyi olur.
Geçindirmek için bahane yolundan başka birşey değil bu..
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Dünya'ya çocuk bayramını, 23 nisanı hediye eden Atam... Çocuk seslerinden çok ne ister ki ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tüm yorumları okudum forumda gerçekten akıllı insanlar yer alıyor bunu fark ettim. İsteyenler olabilir, istemeyenler olabilir. Bunu oy birliği ile yapmışlar sonuçta (TSK açıklamasına göre). Fakat garibime giden 2 mesele var.
1. O zaman Kabe'yede yapılsın nasıl oluyormuş bakalım temalı yorum.
2. Çocuk parkı kaldırılınca sanki oyunda seviye atlamış misali çocuk gibi sevinen, zafer kutlayan şahıslar.
Atatürk ile İslam aleminin Peygamberi Hz.Muhammet'i kıyaslamak başlı başına zaten bir fiyasko bunu düşünemeyen beyinlerin 25 liradan formata ihtiyacı var.
Bu olaya siyasi yaklaşırsak;
Atatürkçülük günümüz de ki dindar kesim tarafından ön yargıyla zedeleniyor. Şahsi olarak ülkemizin kurucusu Atamızı biliyorum ve onun getirdiği kanunlara uyuyorum, baş kaldırmıyorum.
- Dincilik ise, dindar olmayan kesim tarafından zedelenmiş durumda. Bu kişiler genel olarak tartışmalarında Atatürk'ü savunduğu için yoğunluk bu kısımda.
Sonuç: 2 alemin büyük Liderleri.. İkisinin de tabiri caizse kemiklerinin sızlaması.. Oysa ki ikisinin de davası bizim içindi.
Ek olarak;
Müslümanlığı müslüman kişilerden öğrenseydim, olmazdım. Atamızı Atatürkçülerden tanısaydım, onu sevmezdim.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Boş laflar hocam bunlar. Tamam atamıza saygı duyuyoruz ama orada kafe var ona birşey diyen yok. Park da kafenin dibine yapılmış. Orada vatandaşımız gelip karamel mokiyato, orta şeker kahve, çift kaşarlı tostu götürüyorlar yanında ayranla. Çocuk parkımı batmış gözlerine ?
bağımsız Milletvekili Aylin Nazlı Aka Anıtkabir'e gelerek gösterdi. Aylin Nazlı Aka, "Buraya oyun oynamaya gelinmez. Buraya niçin gelindiği son derece belli. Onun için biraz olsun Gazi Mustafa Atatürk'ün anısına saygı duysunlar diyoruz."
demiş kendileri. Haberin yayınlandığı sitede de özellikle parkın yanındaki kafeyi resimden kesmişler ;)
Park kaldırılacaksa kafe de kaldırılsın. Change.org daki kampanyayı imzaladım. Çay içip tost yiyecek başka yermi bulamamışlar. Heryer tarla, heryer toki. Ülkemizin 1660 km karesinden gelip orayımı bulmuşlar çay kahve yudumlayacak !!