Blog yazarlarının kendine göre bir ölçüsü vardır ancak blog yazılarının uzunluğunu siz değil değindiğiniz konu belirler.
Blog yazıları google'in gözünde sıralama için önemlidir ve Google'ın olduğu gibi Adsense'inde sayfalarınızda yeterli arama yapabilmesi ve reklam vermesi içinde içeriğiniz ve içerik uzunluğunuz oldukça önemlidir.


Sizler için birkaç makale yazarı ile iletişime geçtim bu konu için ve geri dönüşler aldım. Şimdi sizlere iletişim kurduğum makale yazarlarının cevabı ile ideal blog yazısı uzunluğu ne kadar olmalıdır bunlardan bahsedeceğim.

Yazdığınız yazı hit amaçlı bir yazı ise güncel konuları 200-250 kelime ile blog okurlarınıza aktarabilirsiniz. Ancak yazdığınız yazının seo uyumlu olması ve blogunuzun kalitesini artırmasını ve daha sonra hit amaçlı bir yazı istiyorsanız o halde yazınız 300+ kelime olmalıdır. Yani ortalama olarak 400-450 kelime bu amaç için ideal bir uzunluktur.

Yukarıda verdiğim bilgiler kesinikle makale yazarları ile iletişime geçilerek verilmiştir. Bu sebeple güvenle yazılarınıza uygulayabilirsiniz.

Kaynak : http://seokenti.blogspot.com.tr/2016/09/blog-yazlarinin-uzunlugu-ne-kadar-olmali.html