lostyazilim
tr.link

Adwors Hesabım Askıya Neden Alındı

4 Mesajlar 1.242 Okunma
acebozum
tr.link

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Dün adwors 150 tl ücretsiz deneme şifremi aktif ettim. Sabaha karşı bu aşağıdaki e-posta gelmiş. Sizce sitemdeki yanlış olan olay nedir? Reklam yerleşimi olabilir veya yayınladığım reklam sayısı olabilir mi? Bilgisi olan üstadlar yorumlarınızı bekliyorum , lütfen... :mad:

Bu ileti, gelen e-postaları kabul etmeyen ve yalnızca bildirim amacıyla kullanılan bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. Herhangi bir sorunuz varsa, https://adwords.google.tr/support/bin/request.py adresindeki AdWords Yardım Merkezi aracılığıyla bize e-posta göndermekten çekinmeyin.

Sayın AdWords Reklamvereni,

Google AdWords hesabınızın Hizmet Şartlarımız ve Reklamcılık Politikalarımıza uygun olmadığını belirledik. Bu nedenle, Hesabınız ve ilgili tüm hesaplar Askıya alınmıştır ve reklamlarınız artık Google'da yayınlanmayacaktır. Bugün ve gelecekte başka AdWords hesaplarına sahip olmanızın veya başka AdWords hesapları oluşturmanızın yasak olduğunu lütfen unutmayın. AdWords askıya alma politikalarıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için http://adwords.google.com/support/aw...guide.cs&hl=tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Varsa, hesabınızda kalan ön ödeme bakiyesi için istediğiniz zaman http://adwords.google.com/support/aw...wer=8440&hl=tr adresindeki talimatları uygulayarak geri ödeme isteği gönderebilirsiniz.

Hesabınızın hatayla askıya alındığını düşünüyorsanız, lütfen AdWords Yardım Merkezi üzerinden bizimle bağlantıya geçin.

Saygılarımızla,
Google AdWords Ekibi

wmaraci
reklam

kayseriden kayseriden WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı siteye farklı bir hesap açıp kupon mu kullanmak istediniz. aynısını bende yaşadım.

Ali Ali Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 22 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

kayseriden adlı üyeden alıntı

Aynı siteye farklı bir hesap açıp kupon mu kullanmak istediniz. aynısını bende yaşadım.

Benim de adwors hesabım askıya alındı aynı sebepten.Ama önce aldığım kupon kullanılamadığından adwors yetkilisinden mail aldım ve yeni kupon verdi.2 gün sonra adwors hesap askıya aldılar.

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)

Ali adlı üyeden alıntı

Benim de adwors hesabım askıya alındı aynı sebepten.Ama önce aldığım kupon kullanılamadığından adwors yetkilisinden mail aldım ve yeni kupon verdi.2 gün sonra adwors hesap askıya aldılar.

Subdomainde kullandım. O sorun olur mu ki? Ana domain de benim, bu arada söyleyeyim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al