-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense başvurumuz sonucunda "Yetersiz İçerik" maili aldık. Sitemizde 200'e yakın içerik var. Neden kabul edilmedi acaba? Ne yapmalıyız?
Gelen mail şu şekilde;
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.
Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:
Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
YouTube videoları ile para kazanmak istiyorsanız, lütfen YouTube para kazanma programına başvurun. Yalnızca video içeren blog ve web sitelerinin onaylanmayacağına dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
öncelikle içerikleriniz özgün olmalı, en azından adsense sitenizi kabul edene dek. Bazı yazılarınız çok kısa, bunları biraz daha uzun yazmanızı öneririm. Birde, kategorilerdeki yazı sayısı dağılımını eşit yapmanızı tavsiye ederim.
Ancak asıl tavsiyem şudur. Eğer siteniz organik olarak aylık 300.000'in üzerinde gösterim almıyorsa, paravan bir blog kurup, o site ile başvuru yapın. Aldığınız onay ile bu sitede de kullanabilirsiniz.
Ek olarak, kuracağınız blog için yeni bir domain ve hosting alın. Yeni bir site kurar gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba. İlginiz için teşekkürler...
İçerikler özgün. Kopya içerik barındırmıyoruz.
Yazıları bundan böyle daha uzun tutmaya özen göstereceğiz.
Sitemiz daha çok sosyal medya hesaplarımız üzerinden ziyaretçi alıyor. Aylık gösterim 300 binin üzerinde değil.
Blog ile Adsense hesabı almak kolay mıdır ve blogda içerik olmalı mıdır? Ayrıca Blog üzerinden Adsense alsak bile haber sitesini bu hesaba eklediğim takdirde reklamları anında sitemde yayınlayabilecek miyim? Bunun içinde bir onay gerekmiyor mu?
Bu arada konuya eklemeyi unutmuşum: Adsense onayı için sitenin 6 ay aktif olması gerektiğini okudum bazı yerlerde. Bu ne derece doğrudur? (Sitem 3 aydır aktif)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer kuracağınız blog wordpress veya blogspot uzantılı değil ise istediğiniz kadar sitenizde adsense reklamlarını kullanabilirsiniz. Youtube Adsense veya Blogger Adsense hesaplarını ise sadece hesap aldığınız sitelerde kullanabilirsiniz. Ancak Asıl Adsense hesabını istediğiniz tüm sitelerde kullanabilirsiniz.
Bu konuyla ilgili resimli bir makale hazırlayacağım. Millet adsense hesabını başkasından almak için 1-1,5 bin TL veriyor. Bence çok yanlış.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
30 dk once bende mail aldım yetersiz içerik verdi banada
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Benim sitem de olanolmus.com,2 kere aynı şekilde red yemiştim.3. ye başvurdum.Toplam da 500 e yakın içeriğimiz var.Toplam 5 kere deneyeceğim.
Her ihtimale karşı yedek bir tane blog için yazılar hazırlıyorum,Burak işçi'nin yöntemini kullanmak için.
http://olanolmus.com
Buyrun gelin çay içelim