Tavsiyeniz icin tesekkurler. Radore bildigim kadariyla yurt ici bir firma. Ne kadar da iyi olsalar lokasyondan dolayi ne yazik ki kullanamiyorum. Tercihim yurt disi. Ama yurt ici lokasyon bakarsam radoreye de goz atarim. :)
Oncelikle tavsiye icin tesekkurler. Bazi sorularim olacak;
Hitiniz ne kadardi? Kurulumu onlar mi yapti? Optimizasyon yapildi mi? Ne kadar odeme yapiyordunuz? PM ile ya da konu uzerinde paylasabilir misiniz?
Size e-mail araciligi ile ulasmistim. Madem buraya da yazdiniz burdan da sorularimi iletiyim. :) . Optimizasyon yapiyor musunuz VDS lere? O yoksa en azindan kurulum var mi?
Bu arada forum olsun e-mail olsun ilginiz icin tesekkurler, aninda cevap veriyorsunuz valla :)
Tesekkur ederim. Size uzun sorularim vardi, attiginiz PM e cevap olarak sordum hepsini :)
PM atiyorum.
Oncelikle tavsiye icin tesekkurler. Bazi sorularim olacak;
Hitiniz ne kadardi? Kurulumu onlar mi yapti? Optimizasyon yapildi mi? Ne kadar odeme yapiyordunuz? PM ile ya da konu uzerinde paylasabilir misiniz?
Size e-mail araciligi ile ulasmistim. Madem buraya da yazdiniz burdan da sorularimi iletiyim. :) . Optimizasyon yapiyor musunuz VDS lere? O yoksa en azindan kurulum var mi?
Bu arada forum olsun e-mail olsun ilginiz icin tesekkurler, aninda cevap veriyorsunuz valla :)
Tesekkur ederim. Size uzun sorularim vardi, attiginiz PM e cevap olarak sordum hepsini :)
PM atiyorum.
Ortalama anlık 300 hit için 6gb ram, 200gb ssd disk, e5 1650v2 işlemci win server2012 aylık 100TL idi. Anlık 1000 tekil hiti rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum.
Şu anda aylık 250 tl, 32gb ram ile onun kadar performans alamıyorum.