-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Birsürü
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İster katılın fikrime ister katılmayın ben yıllarca bu bilge adamı araştırıp peşinden koştum. En sonunda Ankaraya şubesi açıldı. Görüşmeye gittik ben Autodesk Maya eğitimi için gitmiştik. Yalan olmasın ankaraya açıldığı ilk tarih. Hoca suan kursumuz yok ama ben sana ders veririm Gora filminin yapımında çalıştım dedi. 50 saat temel 100 saat ileri eğitim 150 saat. Öğrencisin sana %35 indirimli 12 000 TL ni alırım dedi. Bundan belki 5-6 sene veya 4-5 sene önce ankaraya ilk açıldığı tarih işte. Herneyse yanımda after effecte falan her konuda yazılım ve grafik olsun çok uzman biri vardı. Ben afterdada uçuyorum kaçıyorum diye havalandı. Sonra yanımdaki abim ona bir kaç birşey sordu afterde bu nasıl yapılır hocam ben takılıyorum falan dedi bilerek sonra gevelemeye başladı artis. Hepsi para tuzağı arkadaşlar abartılı şoşartarak milleti kandırıyorlar. Ona vereceğiniz paranın dörtte birini adam gibi bi adama verin örneğin tanıdığım abi o zaman 1000-1500 TL verdi özel eğitim aldı bi tane pc uzamanından. Şuan bilgeadamın öğretmenlerini yanına bile koymaz öğrenci olaraktan :) Tek avantajı sertifika zımbırtısı ama ben sertifika yerine bişeyi adam gibi bilmeyi tercih ederim...