Eflaki hocam yaklaşık olarak 3-4 senedir aktif olarak makale yazıyorum ve piyasadaki tüm makale yazarları özgünleştirme şeklinde makale yazmaktadır. Başka sitelerden konu bakarsın o konuyu kendi cümlelerinizde yazarsınız ve bu yaklaşık 20 dakka civarında sürüp biter 300+ kelime...

Kaliteli makale yazmaktan bahsediyorsak ben bunu bir sitemde uyguluyorum, yazdıgım akademik makaleleri günlük hayatta uygulayıp videosunu çekiyorum + olarak görselleri kendim çekiyorum ve makale tamamen bir deneyimin ürünü oluyor işte bu şekilde bir makale yazabilirseniz 300 kelimesi 15 lirada olur.

Hani özgünleştirme işlemine yok 2 lira yok 3 lira demek bence çok saçma. O site sizden 100 kelimesini 2 liradan aldıgı makaleden o parayı kazanabilecek mi?

Bir hesap yapalım sizden 20 makale alsın 200+ kelime makale başı 4 lira ödeyecek toplamda 80 lira ,o 20 makale o siteye 80 lira para kazandırır mı ben hiç zannetmiyorum kazandıracagını...

Bence burda madur olan site sahiplerinin 100 kelimesi 1 liradan alsan dahi makale başına ödedigi 2 tl yi çıkarması çok zordu çıkartan siteler vardır ama o siteler zaten kendini kanıtlamış sistematigi oturmuş sitelerdir.