Minimalist Yazar ne? konusu nedir?

Minimalist Yazar'ın konsepti diğer konseptlere göre biraz farklı, asıl amaç tamamen halktan biri olmak yani yayınlanacak yazılarda ne teknoloji ne şu ne bu olcak, hayatın içinden kesitler arada psikolojik yazı arada komik anılar arada sizden gelenler tamamen okurların yol vereceği bir konsept.

Yazarlık diyosun reklamlar?

Kesinlikle reklam olmayacak dediğim gibi halktan bir blog olacak reklam görmeyeceksiniz asla hatta siteden herhangi bir şekilde kazanmadığım halde cebimden para çıkararak çok güzel 1-2 etkinlik var kafamda ve o para ne size ne bana gidicek direk tüm herkese gidecek eğer takip ederseniz yakında anlarsınız kafamdaki güzel planları.

Yazı nasıl göndereceğiz?

Şöyle söylemek isterim tüm yazılar direk minimalist adlı yazar adı altında paylaşılmakta yani şöyle benim attığımda minimalist adı altında olacak sizin attığınızda, bunu yapmamın sebebi yazar farkı yüzünden önyargı oluşmaması hatta bu fikri benimseyen 1-2 arkadaş şimdiden yazı göndermeye başladılar eğer sizde göndermek isterseniz minimalistyazar mail aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Peki nasıl bir takvim içermekte?

Minimalist Takvim aracılığıyla hem paylaşılmış yazıları hemde gelecek için planlanan yazıları görebilirsiniz. Şu anda cumartesi ve pazar olarak haftada 2 yazı planlanmakta, aralık ayında bu sayı 3e çıkacak ve cuma günleri Edibe Eda Toğaç adlı sevdiğim yazar/şair in yazıları ve şiirleri olacak.

Teşekkür ederim.

Şimdiden girip bakacak insanlara teşekkür ederim bu sitede sadece benim değil bir çok insanın emeği var destek veren herkese teşekkür ederim.

minimalistyazar