Plastik Duygusu gelişmiş, görsel zekası güçlü,
Web Teknolojileri, İçerik Yönetim Sistemleri, Advergame, Minisite, MacroSite konseptlerine aşina ve/veya Grafik tasarım araçlarını (Photoshop CS3/CS4) çok iyi seviyede kullanan,
Portal, Advergame, Konsept Web, Minisite, Macrosite tasarlayabilecek,
Ajansımızın mevcut ve yeni müşterilerinin web projelerini gerçekleştirecek, Güncellemelerini takip edecek, farklı tasarımlar sunabilecek,
Grafik departmanımıza destek verecek,
Sorumluluk alabilecek,
Müşterilerimizin yüksek standartlardaki beklentilerine cevap verebilecek tecrübeli ve işini benimseyen "Multimedya Tasarım Uzmanı” aramaktayız.Tercihen üniversitelerin resim, grafik, güzel sanatlar, tasarım, görsel iletişim vb. bölümlerinden mezun,
Photoshop, Dreamweaver,, Illustrator ve diğer yardımcı grafik programlarına ileri derecede hakim,
Java Script, CSS ve benzeri tarayıcıtaraflı kodlama ve uygulamalarında gerekli bilgiye sahip,
Kurumsal web sitesi, mikro site, display (banner, landingpage gibi) tasarım ve uygulamaları konusunda deneyimli,
Tasarım yeteneğine sahip, görsel gücü yüksek,
İşini severek yapan ve kendini tekrar etmeyen,
En az 2 yıl alanında tecrübeli,
Web üzerinde yayında uygulamaları olan,
Ekip çalışmasına uyumlu,
Sürekli kendini geliştirmeyi seven ve detaylarla ilgilenmekten sıkılmayan,
Tasarım dengesi, tasarım bütünlüğü, tipografi, menü/navigasyon mantığı ,renk teorisi, animasyon, sayfa düzeni, sayfa yerleşimi vb görsel tasarım prensiplerinde derinlemesine bilgi sahibi olan,
HTML içeriklerine müdahale edebilecek,
Hızlı çalışmaya alışık, sorumluluk almayı bilen ve sonuç üretebilen,
Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, takım arkadaşları arıyoruz.

Arkadaşlar merak ediyorum gerçekten bu kadar verimli bir eleman varmı varsa iş arıyormu arıyorsa iş bulması için link paylaşıyorum ve gerçekten çok isterim bu kadar mükemmel bir kişiyle tanışmak yok yok valla. :D

İlan Linki
https://www.eleman.net/web-tasarim-uzmani_i2078454.html