Merhabalar, sitenize baktım biraz önce. Alan adı seçimi, kullandığınız tema, renkler, yazarlık sistemi vb. bence gayet iyi ve başarılı. Eğer düzenli emek verilirse siteniz iyi yerlere gelir bence. Geliştirilebilir olarak gördüğüm bazı noktalar ise şöyle:

• Ağ, Sistem, Hakkımızda ve Yazarlık menülerine tıklayınca gelen sayfalarda bu başlıklar kendini iki kere tekrar ediyor, buda o sayfalara amatör bir görünüm veriyor. Bir sefer yazması yeterli.

• Basitde olsa bir üyelik sistemi olursa kullanıcılar düzenli olarak siteye gelebilir. Bunun yanında yine basitde olsa mutlaka ağ ve sistemle ilgili bir soru-cevap sisteminin olması gerekir bence.

• "Ağ ve Sistem Uzmanlığı Paylaşım Alanı. Paylaşmak Güzeldir." şeklinde sadece yazıdan oluşan bir sayfa başlığı eklemişsiniz, sadece yazı olduğu için siteyi biraz basit gösteriyor. Bu alana sektörle ilgili güzel bir logo ve küçük bir banner eklenebilir.

• Kullandığınız temanın responsive olması güzel fakat mobil görünümde ana menü ortada duruyor ve "Ağ ve Sistem Uzmanlığı Paylaşım Alanı. Paylaşmak Güzeldir." yazıları çok büyük kalıyor. Bu yazılar mobile göre daha küçük yazılabilir ve hemen altına ana menü, onunda altına mehmetçik vakfı banneri vb. gelebilir.

İyi çalışmalar, kolay gelsin..