-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bunu ben de çok düşündüm, 2 tane sitem var biri Alexa TR 5 bin biri Alexa TR 7 binlerde. İkisi de günlük 3K+ hit alıyor, birleştirsem tek sitede daha güçlü şekilde ilerlesem çok daha iyi olur, bıktım ayrı ayrı makale yazmaktan ama kendi halinde aylık 300 lira reklam geliri getiren siteyi kapatmak da altın yumurtlayan tavuğu kesmek olacak. Bir de birinci sayfada içerikler var, oraya yıllar sonra geldi, onların yeni sitede tekrar birinci sayfaya gelmesi belki gene yıllar alır.
Keşke baştan tek sitede kursaymışım bu konsepti diyorum, birini kurdum 6 ay sonra başka bir şey daha aklıma geldi, ona da ayrı bir site kurdum, keşke mevcut sitede en azından alt alanadı falan açsaymışım.
Ben bir çözüm bulamadım iki site devam ediyorum maalesef.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
İşin aslı 1 senedir adsense alabilmek için yaklaşık 10 site sahibi oldum binlerce lira param gitti yaklaşık 3-4 bin gitmiştir. Fakat artık pes ettim sitelere hiç bakmıyorum 1 aydır içerik dahi girmedim hiç, bende bir kenarda dursun hepsini birleştireyim boşuna da hosting parası vermeyim 1 site olsun dedim. Neyse biraz daha bekleyeceğim cevaplarınız için sağolun arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Binlerce lira yerine 300 liraya adsense sahibi yapardık . Yazık olmuş o kadar paraya :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
kapatacağınız sitenin tüm indexleri googleden silinmeden, içerikleri diğer sitede yayınlamayın. aksi takdirde kopya içerik olacaktır.
tüm makaleleri alın. sonra google webmasterdan, kaldırmak istediğiniz siteye ait herşeyi silin.
siteyi kapadıktan sonra, googlenin tam anlamıyla her şeyi silmesi için 2 hafta bekleyin.
sonra aldığınız içerikleri sitenizde tekrar yayınlayın, özgün içerik sayılacaktır.
ancak bu işlem için en az iki hafta bekleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
:) artık olan olmuş. Google bile kafayı yedi zaten şu anda farklı bir mail ile siteleri adsense başvurusu yapıyorum hesap eşleşti zaten kayıtlı bir adsense var diyor google ama yok :) Yaklaşık 10-15 defa tebrikler harike mailleri geldi hesap onaylandı diye ama 1 senedir onaylanan hesaba giremedim. Artık girmekte umrumda değil bi tane site olsun kenarda emekler boşa gitmesin diyorum.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
uzun zamandır benimde aklımı kurcalayan bir sorun. İnşallah düzgün çözümü vardır.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Aslında aynı zamana sahip olsam google işine hiç girmezdim fakat alternatif bulunmuyor, hani alternatif bu işlerle ilgilenen usta olmuşlar için her zaman vardır fakat bizim gibi başka işlerle meşgul evini geçindirmeye uğraşan kişiler için google bir nevi sağlam kapı olarak algılanıyor bir güven veriyor ve takip etmesi çok kolay aklınız geride sitelerde kazançlarda fazla kalmıyor. Zamanı olan arkadaşlara tavsiyem google adsense ye takılıp kalmasınlar zamanınız varsa başka projelere kendi projelerine odaklanmalarını tavsiye ederim. Yoksa benim gibi dımdızlak kalabilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.